al ste se raspisali, drago mi je
kakvo mišljenje imate o tom BIP pivu što ga prave na autoputu i koje je po vama domaće najkvalitetnije, da se kaže da je najprirodnije, da nema previše hemije i da ne boli glava od njega
nisam nikad probao Valjevsko, ne znam gde se može kupiti, a ni taj Kozel, prvi put čujem za njega, ima li to ovde da se kupi negde
inače sam za Jelen pivo sve najgore čuo, iako su u inostranstvu silne nagrade pokupili, po svemu sudeći prepuno je svakakve hemije
Zaječarac mi je kiseo, a Apatinsko možda najgore pivo koje sam probao, Hoegaarden isto podbacio
Registracija
Help

1101Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Tacno je da nema kvalitetan marketing, adekvatnu ambalazu, polugole promoterke, i ozbiljnu distributivnu mrezu... Firma je godinama u restrukturiranju, a trenutno je u stecaju.
). Jednom prilikom bio sam u Apatinskoj pivari i tehnolog na pitanje koje je domaće pivo najbolje, kaže Pećko pivo. Kako je rekao, kvalitet vode je jako bitan za kvalitetno pivo i što je voda lošija zahteva veću obradu dok voda korištena u Pećkom pivu nije zahtevala nikakvu obradu. To je izvorska voda (Beli Drim). Mislim da je pohvalio i Nikšićko ali Pećko je br. jedan. E sad sve je to privatizovano, Pećko pivo arče neki drugi, kako sam načuo koristi se i dosta hemije u našim privatizovanim pivarama (ne tvrdim, načuo sam), tako da pitanje je šta bi tehnolog sada rekao. Ko zna možda bi i zaplakao.

. Inace Pecko je bilo ekstra kao i OLD GOLD.

Bookmarks sajtovi