ja isto sakupljam modele automobila, imam jako puno knjiga, ali me antibiblioteka sto bi rekao Umberto Eko sve vise proganja ( neprocitane knjige koje posedujemo) i sakupljam postanske markice
ja isto sakupljam modele automobila, imam jako puno knjiga, ali me antibiblioteka sto bi rekao Umberto Eko sve vise proganja ( neprocitane knjige koje posedujemo) i sakupljam postanske markice
To sam i ja jedno vrijeme skupljao i to preko neta kupovao sa nekih sajtova za kolekcionare, moze da bude vrlo skup hobi, nazalost trebao mi je novac i sve sam ih rasprodao i batalio to sa auticima
hehe, ovaj VW touareg danas je bezobrazno skup, kosta oko 5.000dinara, modeli nekih zaista renomiranih proizvodjaca kostaju i po vise od hiljadu evra, zaista mnogo
Pogledaj samo ovaj sajt ja sam preko njega narucivao, mislim da vise i ne dostavljaju za CG
diecast model cars, model car, die cast model cars
hvala darko na sajtu, odlican sajt, imaju ogroman izbor modela, nisu jeftini, imaju renault 4, narucicu ga![]()
Burago je jos i dosta dobar kvalitet za to koliko kosta, Autoart po meni ima odlican odnos cijena kvalitet
Bookmarks sajtovi