Čestitam Vladane!
![]()
Čestitam Vladane!
![]()
Hvala svima, lepo je videti svoj lik na tolikim sajtovima. Postavicu i video klip kada ga zavrse momci sa IT TV-ja.
Pozdrav.
Evo ga i snimak
Odgledao sam pazljivo i one silne skracenice su me "malo" zbunile. Svaki posao ima svoje......
Svaka cast, strucnost na prvom mestu.
Vladane ovo si citao iza kamere...morao sam da te izdam..
next year at this time I'll be a millionaire
@Milan
Sve iz glave bez ikakve pripreme, na brzaka![]()
Pozdrav Vladane, zanimljivu tehnologiju imate, mada ja sam više ljubitelj ORACLE-a ( oracle/sun hw+solaris+oracle rmdb )ali ode ja u off...
Nego par ideja:
ono gledajući malo po forumu, nigde ne vidim banere, mislim da bi mogao lagano da nađeš sponzore (ako želiš) za ovakav sajt, u smislu da postaviš banere, pa po principu klika da se to naplaćuje. Kao i svaki drugi uređivač mogao bi da propišeš (u dogovoru sa sindikatom) neke standarde po pitanju dizajna i sadržaja banera, da se ne ruži forum.
A što se tiče oglašivača, ti im u ovom slučaju možeš ponuditi najtraženiju robu danas - zavisnost.
Klijenti mogu biti distributeri, online prodavnice, pa čak i druge branše koje ne distribuiraju satove, već neku drugu zavisnost (recimo apple ili android telefone, pivo, psihoterapeuti(oni posebno)...itd) a čija ciljana populacija provodi puno vremena na forumu, a veruj svi oni vrlo dobro znaju svoje ciljane populacije, koliko godina imaju, šta jedu, koju muziku slušaju, koju televiziju gledaju, kakvu obuću/odeću kupuju, kako se zadužuju, gde vise na netu, šta čitaju i još mnoooogo toga (sarađujem sa par agencija pa znam).
Novac uvek dobro dođe, pa kako za održavanje sajta, tako i za organizaciju druženja, možda i neka lutrija gde bi nagrada bila sat po izboru članova, i uz dobar PR i neku dodelu uz kamere napravila dobru reklamu firmi koaj bi kupila sat....
Google ad sense...uz ovoliki broj slika na forumu, eto love i za pragnje (mitska životinja u Srba prim.aut.) za neko naredno okupljanje.
P.S.
Sorry svima na par sarkazama u poruci, nisam mislio baš sve bukvalnokao što sam napisao (i sebe tu prepoznajem).
Bookmarks sajtovi