Ideju za ovu temu, dobila sam danas videvši nick korisnika QQmeni, koji se mnogima dopao. Dečko je izabrao sat, a hoće li dolaziti na forum videćemo.
Neki forumaši ne koriste nickove nego imena, ali ima i zanimljivih nickova, pa da krenem od sebe.
Clarissa, po glavnoj junakinji romana Virdžinije Vulf "Mrs Dalloway", dakle Clarissa Dalloway, punim imenom i prezimenom. Ne znam zašto, verovatno mi je u trenutku učlanjivanja na forum to pogled pao na ovu knjigu, jednu od mojih omiljenih. S tim u skladu je i (trenutni) avatar, deo plakata iz filma "The Hours" (Sati), sve se odlično uklopilo.
Oni koji su čitali knjigu i gledali film znaju o čemu je reč, a za one koji nisu, ili su uradili jedno od ova dva (gledali film), reći ću da se motivi knjige Gospođa Dalovej provlače kroz čitav film, čak su i imena likova ista, tako da Meril Strip igra Clarissu, a Nikol Kidman, koju su u šminkernici izmenili do neprepoznatljivosti, samu Virdžiniju Vulf.
Registracija
Help

107Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
. Ne znam zašto, verovatno mi je u trenutku učlanjivanja na forum to pogled pao na ovu knjigu, jednu od mojih omiljenih. S tim u skladu je i (trenutni) avatar, deo plakata iz filma "The Hours" (Sati), sve se odlično uklopilo.
), reći ću da se motivi knjige Gospođa Dalovej provlače kroz čitav film, čak su i imena likova ista, tako da Meril Strip igra Clarissu, a Nikol Kidman, koju su u šminkernici izmenili do neprepoznatljivosti, samu Virdžiniju Vulf.

Odgovor sa citatom
Kad kazem Banja, verovatno svi pomisle, banja kao leciliste, odmaraliste, Niska banja ,Soko banja Soko grad odes star dodjes mlad....
Zapravo, odgovor je dosta jednostavniji... Licani (kao i kraisnici uopste) za ime Branko imaju nadimak Banja...Kao recimo opste poznato, Aleksandar = Sasa. 

Bookmarks sajtovi