re: Kafanica (Tema samo za noćobdije)
Citat:
Serb kaže:
Mislim Prolaznik da trebas da gazde cimas da nam obezbede neki live cet u ovo doba, 12 do 7 :D
Ne mogu da ih cimam, nemam ja ovde nikakav uticaj... a chat je losha ideja, utice negativno na forumsku diskusiju, smanjuje se broj tema/poruka
Aranzmani za kubu nisu jeftini, 1000+ evra... znate kakav sat mogu da kupim za te pare ! :D
12 Priloženi(h) fajl(ova)
Pa stavljao sam fotke, ali evo :
Nisam video:) Fotke su odlicne , stvarno grad je cudo, eto jos jednog grada na listi:)
Sto se tice Rusa ja sam imao samo pozitivna iskustva. Ali cinjenica je da su malo hladniji kao narod. Pa imaj je tamo mnogo hladno :) Ali kada cuju odakle smo su bili vise nego srdacni! Tako da sam imao nekoliko predivnih trenutaka koje sigurno nikada necu da zaboravim.
Citat:
tolarbo kaže:
Sto se tice Rusa ja sam imao samo pozitivna iskustva. Ali cinjenica je da su malo hladniji kao narod. Pa imaj je tamo mnogo hladno :) Ali kada cuju odakle smo su bili vise nego srdacni! Tako da sam imao nekoliko predivnih trenutaka koje sigurno nikada necu da zaboravim.
Tako sam ih nekako i zamisljao:)
Citat:
Prolaznik kaže:
Aranzmani za kubu nisu jeftini, 1000+ evra... znate kakav sat mogu da kupim za te pare ! :D
Ma nisu ni malo jeftini aranzmani. Sto je najgore malo moze da se ustedi jer je sama avio karta skupa. Jedino da se rezervise znatno ranije i da se nadje jeftin smestaj. Ali opet je to jedan dobar sat :)
Ljudi napustam vas polako , aj budite dobro i laku noc:D
Ne mogu da verujem da smo skuckali 70 poruka! Ovi ce nas iskljuciti garant :)
Citat:
Serb kaže:
a ovo sve sto si popio, ko ce da plati !? :laugh:
Ajd pa laku noc :)
Citat:
Serb kaže:
Nije u redu da ides sada, moram do 100 sam da kucam!