Citat Nenad Arandjelovic kaže: Pregled poruke
To su "bankari" isto kao sto sam i ja pekar,a nisam.

Imam redovne prepirke sa bankarima,jer su generalno debili i ne postuju proceduru,ne uvek,a neljubaznost je na zavidnom nivou.

Tvoj slucaj je tipican slucaj nadrndanog zaposlenog,jer Boze moj,podizes vecu sumu i tu dolazi do drugih faktora...odakle mu,kako on ima itd.

Ako te neko kontaktira i kaze da ti novcanice ili nivcanica,bila koja,nije kako treba,samo kazes da ces doci sa svojim advokatom i da zelis sastanak sa direktorom banke i sluzbenicom koja je izdala i primila nazad taj novac.

Siguran sam da ces dobiti odgovor da je sve u redu,da je to greska banke i da mozes koristiti svoj novac kad i kako god zelis.

Oni(bankari i banke) su svi jaki da recima,poznaju zakon,procedure,sigurni su u sebe bla bla bla,ali...cim cuju rec pravnik,advokat,provera ili tuzba,odmah drugacije,preispituju sebe i kada vide da nisu u pravu,odmah se izvinjavaju.

Malo sam oduzio,ali imam iskustva sa takvim "bankarima" i ako ti se tako nesto desi,samo pozovi advokata i pravac banka.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Hvala za savet! Ovo mi je prvi put zaista da imam neke prepirke sa njima generalno... Taj racun imam jos od kada sam bio student i primao stipendije iz inostranstva. Ne znam koliko imaju klijenata koji su fizicka lica a koji uplacuju toliko novca koliko sam ja uplacivao i podizao... Valjda bi trebalo da budu makar ljubazni. I platu primam preko njih. U minus nikada nisam usao. Dodjes i doneses novac za koji mozes auto nov da kupis, a oni te zezaju za nesto sto su ti oni dali? Da sam ja tu novcanicu kupio u menjacnici ja ne bih smeo da insistiram da je sve ok, jer ne bih bio siguran sta je tu, a posto mi je ista osoba sve dala i ja nista koristio nisam, onda sam zaista bio uporan. I onda, dobijes ovakav odgovor na kraju... A zena ima preko 40-45 sigurno... Kazu mi da radi odavno tu... Mislim, bizarno je to... kako je ona zamislila da banka funkcionise Ona ako je uzela los novac, onda je ona dovela banku u probleme i sebe, a ne valjda mene? Posebno sto je sve zavrseno verbalno, bez ikakve dokumentacije o 'problemu' ili 'sumnji' o problemu.