Dešava mi se veoma često da pogledam u digitalni časovnik kad je na njemu 22:22.Ne znam dali to nešto znači ili je puka slučajnost.Ima li neko od vas takvo ili slično iskustvo?![]()
Dešava mi se veoma često da pogledam u digitalni časovnik kad je na njemu 22:22.Ne znam dali to nešto znači ili je puka slučajnost.Ima li neko od vas takvo ili slično iskustvo?![]()
Neko misli na tebe![]()
pomalo me to i "plaši" jer to traje već nekih 3-4 godine i dosta mi se često dešava.
Ti si zapatio tezi oblik satitisa nego sto mislis.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
meni se dok sam bio mladji, dok sam bio mistik, sto rece dostojevski, odnosno verovao u prividjenja i snove,
vrlo cesto se desavalo isto i verovao sam da doticna misli na mene, kasnije, kad sam se intelektualno potkovao,
shvatio sam da ne postoji nikakav taxis, odnosno uredjeni poredak, duh ili apsolut koji nas spaja i razdvaja, vec da iskljucivo vlada poredak kosmosa, odnosno sve je puka slucajnost, od tada ne nosim gotovo nikakav teret na ledjima
Reče Dragojlovic Darko:"neko misli na tebe" a kad to prevedemo na meni "omiljenije" analogne časovnike to ispada "da me neko želi" jer su kazaljke raširene pod 180°.
Koja je terapije za satitis?![]()
Znao sam ja da analogni časovnici mogu da leče samo kad se konsultuju stručnjaci iz gore pomenute oblasti.
Nema više razloga dai da se
oko ovog problema.Samo što češće upotreba terapije i sve ima da "legne".
Hvala na pomoći jer sam počeo polako daod 222222222!
Meni se najcesce desava da pogledam na sat u 9:20, autobus je otisao u 9:15 a na poslu je trebalo da budem u 9:00...
Bookmarks sajtovi