@WlayCo, ANGEL II - hvala puno, momci!
Printable View
@WlayCo, ANGEL II - hvala puno, momci!
Da, stvarno je super opis... A i to što si skinuo slike sa net-a i dodao u PS-u svoj logo je "nice touch"... :) To ti ja dajem kompliment za fotografsko umeće... :) Sat je stvarno neverovatan, baš skoro napisah u jednoj diskusiji da postajem opsednut istim... Doduše, više mi se dopada crna varijanta, ali "to each his own" što bi se reklo...
hvala, druze, ako ti se svidja sat - uzimaj, neces pogresiti! i crna varijanta je odlicna, cak mislim da cu pre ili kasnije nabaviti i crni, nije tako upadljiv kao OM, pa se lakse uklapa i uz neku "ozbiljniju" garderobu... mislim, nije bas za odelo, ali bi crni mozda cak i mogao da prodje... :D
Stari,svaka čast na opisu!!!
Za sam sat nemam šta novo napisati.....sve se zna!!!
Simo svaka cast! Izuzetan tekst i neverovatne fotografije.
Sve sto si napisao odslikava i iskustva koja sam ja imao sa ovim cudesnim satom.
OM-a sam imao ali nazalost - nije dobijao dovoljno vremena pored drugog narandzastog lepotana (Hamilton GMT Air Race :)), a u retkim trenucima kada sam ga nosio - uspesno sam unistavao stokove po kuci, naravno, bez i najmanje ogrebotine na samom Monsteru :top:.
Stize mi za koji dan jedno ovakvo Narandzasto Cudoviste :) i nisam bio siguran da li da ga zadrzim ili ne, ali ovaj tekst me je dobro zamislio!
Svaka čast na recenziji i slikama! Seiko je oduvijek znao napraviti vrhunske satove,a pogotovo kada se uzme odnos cijene i kvaliteta. Upotpunosti se slažem da je perfektan sad za svakodnevno korištenje, jer po utrošenom čeliku se vidi da može preživjeti svakakvu torturu.
Oduševljen sam sa Orange Monsterom, imam ga godinu i po dana i veoma je tačan. Tačno je ono za stojanje preko noći.
Simo svaka čast... I text i fotografije su čista desetka, dočarao si mi sat kao da sam ga ja koristio...:D
P.S. Evo sad da te podsetim za sličice, kad budeš imao vremena ti mi ih baci na mail...
Simo cestitke i sve pohvale za opis i za fotografije. Ode ti u profesionalce vidim ja ;)
drugari, hvala vam svima!
pa, monster je, meni bar, po mnogo cemu poprilicno jedinstven i specifican, tako da mislim da ga vredi imati u kolekciji... ali, s druge strane, ako ga do sada nisi puno nosio, bojim se da se to nece promeniti, a verujem da vec sigurno imas i neke druge kandidate koje bi rado posedovao? :D
sorry, nidzo, saljem danas...
eh, kamo srece da mogu... :)