Prikaz rezultata 1 do 4 od ukupno 4
Like Tree2Likes
  • 2 Post By Shmizla

tema: Timex – novi brend satova u Poklon Dućanu

  1. #1
    Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lokacija
    Beograd, Srbija / Belgrade, Serbia
    Poruke
    7.360
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

    Post Timex – novi brend satova u Poklon Dućanu

    Domaća dobro poznata mreža prodavnica satova i nakita, Poklon Dućan, i dalje unapređuje svoj asortiman. U cilju da domaćem tržištu ponudi što kvalitetniji izbor kompanija Crystal Time, vlasnik prodavnica i brenda Poklon Dućan, je ove godine preuzela zvaničnu distribuciju Timex časovnika.

    Naziv: WearItWell_Banner_Classic_720x300.jpg, pregleda: 444, veličina: 64,6 KB


    Timex je brend satova koji pripada velikoj istoimenoj Timex grupaciji, a čije se sedište nalazi u Americi. Kompanija je nastala 1854. odnosno pre više od 160 godina i u tom periodu je zbor tržišnih promena menjala i vraćala se na svoju prvobitnu delatnost - časovničarstvo. U svom dugogodišnjem poslovanju ona isporučuje veliki broj pristupačnih, ali kvalitetnih i pouzdanih satova. Timex satovi se svakodnevno nalaze u upotrebi u velikom broju situacija, bilo da je reč o sportskim aktivnostima, elegantnim prilikama ili pak odlasku u svemir.

    Naziv: 2950_WB14k-160-Anni-Timeline-Facebook_843x504_MECH.jpg, pregleda: 422, veličina: 129,1 KB


    Kada je reč o Timex satovima ne treba zaboraviti njihova tehnološka dostignuća poput Inteligent Quartz tehnologije. Ona daje mogućnost da se analognim putem uz pomoć kvarcnog mehanizma prikaže veliki broj funkcionalnosti koje su ranije najčešće bile povezivane sa digitalnim satovima. Pored toga, tu je i Indiglo osvetljenje koje je specifično po tome, jer se jednim pritiskom na krunicu sata dobija intenzivno i kompletno osvetljanje brojčanika sata. Timex je brend koji proizvodi mehanizme za svoje satove i koji čuva časovničarsku kulturu. Takođe, zanimljivo je da je Timex DataLink sertifikovani časovnik za svemirske misije od strane NASA.

    Naziv: Timex ThrowBackThursday_1992-Dec11-pm_736x736.jpg, pregleda: 564, veličina: 288,0 KB


    Pored muških kolekcija, dostupan je i odličan izbor ženskih Timex časovnika. Trenutna ponuda je podeljena u kolekcije: Technology, Trend, Classic, Expedition i Sport. Pojedine linije i modeli satova se ističu po svojim karakteristikama ili po broju prilika u kojima se mogu nositi. Ovih dana je Timex započeo novu kampanju pod nazivom “Wear It Well” kojom će promovisati i medijski pratiti svoje satove na putu ka postojećim i potencijalnim kupcima.

    Odličan izbor novih modela Timex satova možete pogledati u maloprodajnim objektima Poklon Dućana ili on-line putem njihove internet stranice. U cilju boljeg upućivanja u detalje određenih časovnika, posetite vama najbližu Poklon Dućan radnju i uživo pogledajte njihove karakterisitke i istestirajte funkcionalnosti.


    Timex
    Poklon Dućan

  2. #2
    Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lokacija
    Beograd, Srbija / Belgrade, Serbia
    Poruke
    7.360
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

    Određen forumom Re: Timex – novi brend satova u Poklon Dućanu

    Kompletnu ponudu Timex satova sa cenama i karakteristikama možete pogledati i na našem portalu: NOVI SATOVI - TIMEX
    Ovi satovi se mogu i poručiti preko našeg portala!

  3. #3
    Član Avatar korisnika umbra
    Član od
    18.10.2011.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    297
    Lajkovi
    898
    Blogovi
    1
    Reputacioni uticaj
    20

    Određen forumom Re: Timex – novi brend satova u Poklon Dućanu

    Ima zaista naoko zanimljivih modela, a generalno svi su jeftini. Razmišljao sam o kupovini nekog od njih za sina srednjoškolca kome se sviđa par modela, ali skoro je neko postavio temu o kupovini novog sata i predložio 3-4 komada raznih proizvođača. Među njima je bio i jedan Timex. No, doslovno svi koji su uzeli učešća u komentarisanju, među njima i članovi sa visokim rejtingom na sajtu, složili su se, bez objašnjenja doduše, da Timex ne dolazi u obzir! Pošto im verujem jer su više puta dokazali svoje poznavanje brendova i kvaliteta, molio bih nekoga od njih, ili bilo koga drugog, da nam malo pojasni zbog čega tako rigorozan a negativan stav prema Timex-u! Sa svojim skromnim poznavanjem i sam znam da je izreka: koliko para toliko i muzike uglavnom tačna, ali u ovom slučaju ne bi me zadovoljila jer postoji još brendova, recimo Casio, za čije pojedine, takođe izuzetno jeftine modele nikada nisam čuo ništa loše! Naprotiv!
    ...požuri polako...

  4. #4
    Član
    Član od
    24.7.2013.
    Poruke
    181
    Lajkovi
    64
    Reputacioni uticaj
    11

    Određen forumom Re: Timex – novi brend satova u Poklon Dućanu

    Ako neko kompetentan moze izneti svoje neke utiske o ovom brendu, kakvi su, kakvi su materijali, zavrsna obrada i naravno kakvi su im mehanizmi...Hvala unapred

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •