Pogledao sam reportažu sa malim zakašnjenjem i veoma mi je drago što poznajem jednog takvog kolekcionara, pa makar to bilo i ovako virtuelno, da ne kažem elektronski.
Bravo Pero i neka ti kolekcija naraste
Pogledao sam reportažu sa malim zakašnjenjem i veoma mi je drago što poznajem jednog takvog kolekcionara, pa makar to bilo i ovako virtuelno, da ne kažem elektronski.
Bravo Pero i neka ti kolekcija naraste
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Petre
Svaka čast!
Drago mi je što smo u prilici da uživamo u plodovima tvog hobija (a ne osnovnog posla )
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pero svaka cas
Hvala vam još jednom svima na lijepim riječima!
Veseli me što je ova reportaža pogledana mnogo puta od strane ljubitelja satova. Pošto sam na mnogim stranim forumima i s njima sam podijelio reportažu i mnogo ih je oduševljeno,iako moram priznat da je reportaža mogla trajat i koju minutu duže.
Stvar koja me najviše veseli uz moje satove su kolege forumaši koji su svojim lijepim komentarima uveselili ovaj kišni dan. A svakodnevna veselja priušte mi mnogi od vas kad mi zahvale poslije moje pomoći s procijenom sata.
Pošto moja kolekcija stalno trpi pozitivne promjene, već danas ona nije ista ko na ovoj reportaži (već bi se usudio reći bolja) a s time imam prostora da u skoroj budućnosti opet predstavim jednim malim kućnim videom stanje u kolekciji.
Bravo Pero kolekcija ti je super,vidi se ljubav prema satovima.Cestitke
Pero, konačno i ja na tenane odgledah video reportažu. Na sve prikazano, mogu samo reći, svaka čast! Odlična i pozamašna kolekcija. Neka se ona, a i znanje o satovima, u narednom periodu samo povećava.
Pozz!
Evo i ja sada odgledah reportažu, zaista svaka čast i svako poštovanje za kolekciju i za celokupnu priču koju si podelio sa gledaocima.
Svaka cast.
Svaka cast,krivo mi je samo sto reportaza ne traje duze .
Bookmarks sajtovi