Tu ti je dilema jednostavna, da li bi pre kupio Mercedes, BMW, Audi ili Toyotu, Subaru itd., tako ti je i kod satova.Sima će da me zamrzi, a da se nismo ni upoznali.
![]()
Tu ti je dilema jednostavna, da li bi pre kupio Mercedes, BMW, Audi ili Toyotu, Subaru itd., tako ti je i kod satova.Sima će da me zamrzi, a da se nismo ni upoznali.
![]()
Dal su najkvalitetniji ne znam al sam primetio sledece: Svajcarci imajuextra dizajn satova i mehanizme, japanci isto imaju extra mehanizme ali dizajn im je malo slabija strana a i marketing (pa zato svajcarci deluju zvucnije, upecatljivije, bolje, prestiznije), ali zato imaju mnoogo povoljnije cene, ne preteruju ko svajcarci, tako da moj glas ide japancima !
Ziveo Seiko![]()
Da, moze se gledati kao sto je zare rekao, ali je propustio dve činjenice. Prva, da je toyota najprodavaniji auto na svetu...što, jelte, nešto više govori od prosečne srpske pristrasnosti nemcima, a druga činjenica je da subaru automobile "bije glas" da se ne kvare...što opet nešto govori![]()
E sad, ko bi šta kupio...lični je izbor![]()
23 je u pravu jeste Toyota ih najviše prodaje, ali ih i najviše povuče iz prodaje zbog raznoraznih grešaka, a Subaru je pandan IMT-u, zato su mu automobili kao traktori, a sa druge strane teško da se na ulici neko okrene za nekom toyotom, a i kada je kupiš zbog pouzdanosti, za deset godina možeš da je baciš jer više nikome ne vredi, dok mercedesa posle deset godina još možeš da prodaš. I naravno ovo nije ništa off, sve su to satovi
E sada na stranu to što mislim da si Tomo poslat od stranih službi da uneseš seme razdora u ovu idiličnu zajednicu, mislim da ti je RUS dao najbolji odgovor.
Poslednja ispravka: zare (17.1.2013. u 19:11)
pobogu, zare, pa nismo valjda dotle dosli...
obaska, ne zameri, ali ne razumem kakve veze imaju proizvodjaci automobila sa proizvodjacima satova i na koji nacin se to moze porediti.
a kad bih mogao da biram, kao sto, nazalost, ne mogu, od ovih sto si naveo izabrao bih, bez sekunde premisljanja, subaru (forester)...![]()
jole777 kaže:
Hvala svima na odgovorima.
Pozdrav.
Ma jok Simo, znam da si ljubitelj Japanaca, ali nisam znao da si hard core.
Bookmarks sajtovi