Tourbillon u ronilačkom satu mi je vrhunac kiča.
Tourbillon u ronilačkom satu mi je vrhunac kiča.
Voleo bih da vidim tog ludaka koji ode na ronjenje sa satom od 100000 evra.To ti je kao na traktoru da imas felne od kovanog magnezijuma i brembo kocnice,i blok motora od keramike.
Tesko se opredeliti se za jedan sat. Ali za dva bi vec bilo lakse. E sada prvi koji bi bio za sve prilike je ovaj lepotan: Jaeger-LeCoultre Master Compressor Diving Pro Geographic.
Ma nema problema![]()
Jeste skup sat, ali je isto tako i radni sat i samo zbog toga mi ne bi bilo žao da ga koristim za ono za šta je i namenjend1d kaže:
a i posle bih lako zgrnuo na njemu par desetina hiljada dolara, kada nekom kolekcionaru ispričam kroz šta je sve prošao sat.
E to je... Zato ja i ne bih mogao da izaberem jedan sat za ceo život i da sa sigurnošću tvrdim da je to prava odluka. Toliko satova, toliko proizvođača, ne znam ni odakle bih krenuo... Seiko, JLC, GP, Heuer, GO, Citizen, Blancpain, Lange... aj sad ti budi pametan i izaberi jedan sat?! Kako?
Al ako bih baš baš bio prisiljen da biram, sa pištoljem uperenim u glavu (kako Nikola napisa), onda bi to bio neki vojni sat sa Valjoux 22/222/230 mehanizmom...
Znam gde ima jedan dobar, samo je vlasnik za tri glave višlji od mene, pa je praktično mission impossible klepiti ga po tintari u nekoj sačekuši. A i da je niži ne bi vredelo, jbg, drugar je.
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
koji si ti Dragone siledzija
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi