@Mladenstamenic

Ozbiljne firme, među njima i Breitling imaju strogu kontrolu kvaliteta kako iz pogona ne bi izlazili proizvodi sa greškom. Ukoliko bi se to ipak dogodilo, postoji međunarodna garancija koja važi u celom svetu i svaki ovlašćeni prodavac primiće bilo gde neispravan sat i bez naknade ga, shodno uslovima garancije popraviti, ili zameniti ispravnim primerkom. U Nirnbergu je ovlašćeni prodavac za Breitling Wempe https://www.wempe.com/de-de/wempe-st...land/nuernberg, koji je u garantnom roku dužan da prihvati reklamaciju za neispravan originalan sat.

Ali, ako su Turci, kao što mislim da jesu, prodali falsifikovan sat (a da je bilo poznato da je falsifikat - mislim da je zabranjena i kupovina falsifikata i vlasti bi morale da isti unište), tražio bih da vrate novac, ili bi ih tužio, Nemačka je ipak ozbiljna država, siguran sam da prevare takvog tipa nisu dozvoljene i da se sankcionišu. Za 380 evra teško da će iko ko nije na jakim drogama prodati original Colt, dok se za 430 evra (koliko je investirano u nabavku i servis) može se kupiti kvalitetan originalan sat.