Nema problema ( ako smem malo da ga nosim). Kad se dogovoris sa prodavcem mozemo se detaljno mi dogovoriti. Naravno mogu uzivo pregledati sat, a i odneti da ga Simovic pogleda. Javi se...
Nema problema ( ako smem malo da ga nosim). Kad se dogovoris sa prodavcem mozemo se detaljno mi dogovoriti. Naravno mogu uzivo pregledati sat, a i odneti da ga Simovic pogleda. Javi se...
"Čuvaj" se tog Tissot-a! Dobar sat,ali može da ti napravi gadne probleme,ako se pokvari. Kada sam ja hteo da ga uzmem,ovde sam dobio isti savet i odustao. Kasnije sam saznao da kada im se pokvari mehanizam,možes da ga bacis,jer je opravka,tj zamena mehanizma (a to je jedino resenje,ako rikne),kosta kao nov sat.
Moj savet ti je da razmisliš.
Pozz
P.S. Taj Tissot,ne moze da pridje Gradjaninu!
Poslednja ispravka: Djordje (11.12.2012. u 22:53)
Hvala na savjetuDo sutra uvece cu da razmislim svakako.
I ja sam cuo horror price o tim satovima i ne bih ni razmisljao o kupovini po punoj cijeni ali je, u ovom slucaju, odnos cijene i rizika koliko toliko prihvatljiv za sat koji mi se, u principu, dopada (i kao koncept i vizuelno). Volio bih da ga imam u kolekciji, pa ako mi se ne dopadne poklonicu ga ili mu naci novi dom uz neki minimalni gubitak.
Da je citizen (ovaj koji sam nedavno pazario,makar) bolji nema nikakvog spora.
Bookmarks sajtovi