Citat Shmizla:123323 kaže:

[/COLOR]spop:
Celu stvar oko proizvodnje, tj. sklapanja, dizajna, uvoza delova neces moci da radis sam.

Dobra je varijanta za neko zajednicko ulaganje nekoliko ljudi, kako novca tako i rada.

Kada sam rekao military look, mislio sam na nesto sto bi bilo brend i mogao bi da neku kolicinu

proizvedenih satova poklonis za dan policije ili neki njihov drugi jubilej (ne znam te nihove

jubileje) tako da bi to bila jeftina reklama i nacin da se dodje do mogucnosti za prodaju.

Vole ljudi kada je nesto za dz.

Razne emisije tipa lov i ribolov, Memedovic, Lazanjski itd. su dobro mesto za reklamu.

Najvecu mogucnost, naravno, treba traziti na internetu.

Ne smemo zaboraviti da Srbija nema nista slicno, tako da treba ocekivati nesebicnu

pomoc drzave, zbog dobre ideje.

Kvalitet izrade mora biti na zavidnom nivou da bi sve gore navedeno moglo

da se uradi.

Anstead je odlicna smernica za buducnost.
@spop

Odlicne ideje, narocito oko marketinga. Sto se tice sklapanja satova i kontrole kvaliteta tu svakako moram da nadjem ljude u Srbiji koji to znaju, mogu I hoce da rade. Ukoliko bi i oni bili voljni da investiraju tim bolje. Nisam siguran koliko kod nas uopste ima dovoljno strucnih ljudi za taj deo posla, ali naci ce se. Za kvaltet se slazem, bez toga nemam nikakvih sansi za uspeh.