Ovo je rimejk teme koju je Laslo51 postavio 2008 godine.
Dakle,koliko satova imate u kolekciji ,koliko njih redovno nosite?
Ovo je rimejk teme koju je Laslo51 postavio 2008 godine.
Dakle,koliko satova imate u kolekciji ,koliko njih redovno nosite?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Evo da prvi odgovorim. Imam 5.
VDV-Komandirski (dobijen od ruskog pukovnika iz sastava UMPROFOR-a)Padobranska jedinica.
SECTOR 900
FESTINA
LORUS Hrono
CASIO
Redovno nosim Sectora,Festinu i Lorusa. Rusa cuvam a Casio je od mog oca onaj stari kvarcni koji vise prilici starijim ljudima pa ga ne nosim. A da imam i neki SEIKO kvarcni koji sam dobio 1989 kada sam zavrsio osnovnu ali sam mu polupao staklo tako da sada stoji i on. Staklo je cetvrtasto i nisam uspeo da ga pronadjem pa je i cifer vremenom potamneo a bio je siv.
4. Svi znate koji su. Redovno Speedmaster i SKX
A uuuuu al je lep ovaj ORIS TT1 GMT bravo ANGEL II cestitam na ukusu i izboru !
^^ auuuu...... AngelII Orisi su ti![]()
imam zapravo 4 sata, ali racunam kao da imam 1 jer ova 3 nisam stavio na ruku godinama
1 Breitling Chrono Cockpit
2 Tag Heuer (quartz, ne znam koji je model, nisam se tada zanimao za satove kada sam ga dobio..)
3 Tissot prs516 automatic
4 casio (ne znam koji tacno, moj prvi sat, placen 8500din)
Do danas:
1. Tissot Le Locle Automatic
2. Casio (digitalni sportski ne znam oznaku)
plus od danas
3. Seiko skx 779 ( pozdrav za Dragana)
just nice and easy now...there is no need to rush
Imam 6 satova i posto ne stizem sve da ih nosim, gledam kako da "stanjim" kolekciju.
Zasada su tu:
1. vintage Buler GT (nalik Datejust-u) - Nosim ga retko - jednom u tri meseca, (ali uzivam da ga gledam)
2. Citizen Nihgthawk (od pocetka u kutiji)
3. Hamilton GMT Air Race - Vrlo cesto ga nosim, najcesce nakon posla i vikendom
4. Hamilton Khaki Field Auto Chrono - U poslednje vreme ga nosim retko, jednom u dve nedelje
5. Hamilton Jazzmaster Auto Chrono - Nosim ga vrlo cesto, 2-3 dana nedeljno, na poslu (i sve vise uzivam u ovom sjajnom satu)
6. Omega Seamaster Aqua Terra - Nosim ga 2-3 dana nedeljno, cesce u svecanijim prilikama.
No time to lose
Bookmarks sajtovi