Kao što i sam naslov teme kaže, zanima me koje satove trenutno gledate.
Da li ih gledate u radnjama ili online, potpuno je nebitno.
Slobodno postavite sliku, napišite šta vas je kod tog sata zainteresovalo, zbog čega vam je zapao za oko i slično.
Ideja je da jednostavno podelimo trenutna interesovanja kada su u pitanju modeli satova. To ne mora da znači da je to sat koji planirate da kupite uskoro, u budućnosti ili uopšte. Možda vam je samo privukao pažnju, sviđa vam se kako izgleda, ili ste želeli da ga probate uživo.
Sat koji meni prvi pada na pamet je Ulysse Nardin Freak. To je sat koji mi je izuzetno privukao pažnju još kada sam prvi put čitao o njemu, o prvom modelu koji je predstavljen 2001. godine. Gledao sam ga u radnjama verovatno oko 2008. godine i sećam se da je tada koštao oko 120.000 EUR. Naravno, tada nije bio ni u domenu fantazije da razmišljam o kupovini, ali sam jednostavno želeo da ga vidim uživo, da ga probam i stavim na ruku. Bio je nešto posebno, drugačije i zaista revolucionarno za to vreme.
U poslednje vreme sam se ponovo vratio tom satu i opet ga gledam. Danas je, da tako kažem, u nekom domenu moguće kupovine u budućnosti, naročito ovi „niži“ modeli, ne oni koji prelaze 100.000 EUR. Ipak, trenutno uopšte ne razmišljam o kupovini. Voleo bih samo da ponovo probam novije modele u prodavnici, da vidim kako mi stoje i kako izgledaju uživo. Posebno što modeli sada imaju i krunicu i izgledaju nešto bliže „klasičnom“ satu.
Eto, voleo bih da vidim gde su vaša trenutna interesovanja, šta trenutno gledate. Podelite sliku, podelite priču o satu i napišite zašto vas je baš taj model zainteresovao.
Nadam se da će vam tema biti zanimljiva.
https://www.ulysse-nardin.com/watches/freak
Registracija
Help

26Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi