83stojan, dali znas koliko ce trajati putovanje do tebe ili si se "naoruzao" strpljenjem?
Inace dobra informacija da popust za clanove SS vredi i dalje![]()
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Mario, sigurno nekih 15-20 dana mada bilo je i slucajeva gde su stizali satovi i za 10dana.
Kako se kome zalomi,nisam nestrpljiv ima se sta nositi![]()
Meni se sviđa zvuk okretanja bazela ovog sata- perfekcija!
Naručena plava Scuba dude Amfibija od zenitara sa ebaya. Hvala skydrummeru na pomoći. Uz to sam poručio i set dihtunga, staklo i krunicu. Jedva čekam da stigne. Verovatno ću raditi tj drug će, custom kožnu narukvicu. Razmišljam i o pepsi bezelu.
Stowa isporucena kod prijatelja u DE sada samo da vidim kako da organizujem transport za Srbiju, da mozda neko nema nekog ko krece ovih dana iz Nirnberga!?![]()
Marko ako nije ti teško,napisi tvoja zapažanja oko Invicte.
next year at this time I'll be a millionaire
Prvenstveno ja ih volim zbog izgleda, upadljivi su i uglavnom veliki i teski, a za male novce imaju i dobre mehanizme.
Kad kazem dobre mislim na Valjoux 7750 i Tourbillon, koji mogu da se nadju za vec od 500us.
Nisam veliki poznavalac satova, drugih brendova i mehanizama ali mislim da su popularni bas zbog niske cene i izgleda.
Tako i ovaj moj koji mi stize ima SwissRondu 5040. WR 1000m, i rose zlato koje mu daje izgled mnogo skupljeg sata,i tvrdim da ne postoji ni jedan drugi brand koji mi to moze dati za pare koje ga ja platim, a preciznost ovog mehanizma je 1-2s/m.
U USA se moze cuti da imaju losu podrsku prema potrosacima sto mene mnogo i ne tangira. Takodje desava se da su nemarani pa tako umesto novog sata dobijete neki koji je vec koriscen i da mu nesto ne radi. Naravno to se desava svima samo nekima u vecoj meri sto im daje reputaciju loseg brenda.
Od mojih 9 koliko sam ih do sad imao ni sa jednim nisam imao nikakav problem, ne jos![]()
cekam Sumooooo
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi