Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 17
Like Tree8Likes

tema: 2012-pravo vreme za kupovinu "švajcarca"

Threaded View

Stariji član Avatar korisnika therion
    Član od
    15.9.2011.
    Lajkovi
    13030
    Reputacioni uticaj
    20

Određen forumom Re: 2012-pravo vreme za kupovinu "švajcarca"

Profitirat ćete samo na carini za ovakve gluposti i putovat ćete bez pasoša i to je sve, bojte se drugih stvari..Naje*at ćete ko žuti kad uđete u ova imperialistićka govna od EU. Mi smo u Sloveniji naime dobili euro i bogami i europske cijene i puno nekih idiotskih zakona i regulativa, a plate su ostale na nivou pre-EU vremena. I nešto oko satova, ako mislite, da se baš nešto profitira-kod nas košta Citizen BJ4020-28 565 eura, a BJ 2111-01E 555 eura. Jel ima netko takve želje? Juće sam platio troškove za stan - ukupno 520 eura, i to bez kredita. Cena normalnog stana je oko 80000 do 120000 eura i mlad ćovjek nikako da dobije kredit. Da ne poćnem o prodaji naših poduzeća strancima i radu zaposlenih u strašnim uslovima za male pare, a o tome se ne ćuje u medijima, ali to je nova realnost, i dao bih sve, baš sve, da se vratim 10 godina nazad u vremenu i plaćam je*enu carinu za sat i živim ko normalan ćovjek. Izvinjavam se na jeziku, ne govorim baš najbolje srpski.
    Poslednja ispravka: vladas (3.1.2012. u 17:35) Razlog: Posto ti je srpsko-hrvatski savrsen ;), morao sam samo malo da cenzurisem
    vladas, jagos, VLADAN P and 2 others like this.

Slične teme

1. Alpha "the Ocean" i Alpha "Submariner"
    By Jasmin in forum Kineski mehanički satovi
    Odgovora: 13
    Poslednja poruka: 13.9.2012., 8:22
  2. 15. međunarodna izložba časovničarstva, zlatarstva i optike "SJAJ"
    By Martin in forum Sajmovi i izložbe satova
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 2.3.2011., 21:58

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme