Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 17 od ukupno 17
Like Tree49Likes

tema: Ponuda za forumski sat - chronowatch.ch

  1. #11
    Stariji član Avatar korisnika Baron
    Član od
    19.3.2009.
    Lokacija
    Podgorica
    Poruke
    1.587
    Lajkovi
    5192
    Reputacioni uticaj
    23

    Određen forumom Re: Ponuda za forumski sat - chronowatch.ch

    Ponuda je primamljiva, safir, eta. Samo me brine made in china. Koliko je sve to dobro uklopljeno, dal je datum centriran u prorezu, kvalitet kožne narukvice, dihtunzi...
    nokru likes this.

  2. #12
    Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lokacija
    Novi Beograd
    Poruke
    6.329
    Lajkovi
    13235
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    602

    Određen forumom Re: Ponuda za forumski sat - chronowatch.ch

    Slažem se da je sve to težak posao, a znam da iziskuje dosta vremena, dopisivanja i slično. Ipak, mislim da će presudan faktor biti cena. Koliko god da je ovaj sat dobra ponuda, ne treba gubiti iz vida da mnogi forumaši žive u zemljama trećeg sveta, naša će uskoro bankrotirati, pa mislim da će čak i amfibija delovati kao nešto skupo. čak i ako namaknemo 50 članova za bilo koji sat, to će biti uspeh, jer bez obzira na ankete, mislim da od onih 35 koji žele amfibiju možemo računati na manje od trideset. Neko će imati iznenadne troškove, neko će morati da plati popravku automobila, ogrev i slično, neko će izgubiti posao ili će jednostavno odlučiti da odustane. Koliko god namere bile dobre, treba imati u vidu da se moramo pružiti prema guberu, kako kaže narodna izreka.
    vladas, Mister No, anbeast and 8 others like this.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

  3. #13
    Stariji član Avatar korisnika Dukin
    Član od
    28.3.2014.
    Lokacija
    Bijeljina-Beograd
    Poruke
    730
    Lajkovi
    6859
    Reputacioni uticaj
    14

    Određen forumom Re: Ponuda za forumski sat - chronowatch.ch

    Većina forumaša je u pravu ali ako hoćemo nešto kvalitetno i da nosi znak "LE serija" moramo biti spremni da to i platimo. I ja smatram da je teško okupiti 50 forumaša ali ako bi neko "diplomatskim" nastupanjem uspio da ograniči na minimalno 30 satova smatram da bi se moglo naći toliko zainteresovanih.
    Inače ja sam za prvu opciju i možete računati na mene.
    MMario and nokru like this.

  4. #14
    Stariji član Avatar korisnika arch_m
    Član od
    6.9.2014.
    Lokacija
    Sarajevo BOSNA
    Poruke
    738
    Lajkovi
    1985
    Reputacioni uticaj
    123

    Određen forumom Re: Ponuda za forumski sat - chronowatch.ch

    Nazalost, u ovakvim situacijama, i pored toga sto ce nekolicina nas koja ce ucestvovati u raspravi i baviti se, eventualno, neki u iznalazenju rjesenja i konkretnim "logistickim" pitanjima, drugi, opet, dizajnom, reci : "Meni se svidja XY rjesenje", ovdje ce, kao sto je Nesa napisao, presuditi cijena.
    Uzmemo li u obzir da je, vjerujem, vecina forumasa s nasih prostora, surova stvarnost ce i u ovom slucaju presuditi.

    Slazem se sa forumasima koji kazu da kvalitet kosta. Da, upravo na ovaj nacin i sam gledam na satove, pa kad naletim na nesto sto je kvalitet, ne zalim paru, ali eto sta su od nas napravili, da vagamo cijenu radi 50 eura, ali tako je kako je.

    Evo, pocecu od sebe. Godinama sam radio vani, ali je bila dovoljna jedna moja poslovna eskapada i povratak u rodno mi Sarajevo, pa da me pomnoze s nulom. Ne kazem da se i tada nije zaradjivalo, ali potpuno shvatam nase ljude koji ce i radi 50-100 eura, koje covjek vani uzme za dan, okrenuti glavu.


    Upravo radi ovoga sam se radovao projektu s Vostokom - ne samo radi sebe, i sto sam ljubitelj ruskih satova, nego i iz prakticnih razloga - cinjenice da bi nasim ljudima bilo mnogo lakse za sat izletiti stojanku, eventualno nesto malo vise, nego dvije-tri glave, na sta ce se na kraju vrlo lako nabrati svaki novi projekt.

    Dakle, "meni se svidja" prica ovdje ce sve manje piti vode. Jako mi je zao sto je tako. I dalje se nadam odgovoru Meranoma, i kao sto sam rekao i Zeljku i Dragani, tu sam da pomognem ukoliko bilo sta zatreba sto se tice eventualne buduce komunikacije s Rusima.

    P.S. Da me ko pogresno ne shvati - ne kazem da treba tapkati u mjestu! Svaka cast na novim kontaktima, preporukama i ponudama, samo me brine da ce stvari ici jos teze nego s proslom ponudom.
    Poslednja ispravka: arch_m (27.11.2014. u 11:04)
    vladas, aviator, anbeast and 7 others like this.

  5. #15
    Član Avatar korisnika StariAS
    Član od
    5.6.2012.
    Lokacija
    Beograd <-> Štutgart
    Poruke
    429
    Lajkovi
    2258
    Reputacioni uticaj
    14

    Određen forumom Re: Ponuda za forumski sat - chronowatch.ch

    Reci cu samo da je sjajno to sto smo resili da pokusamo da uradimo nesto posebno bez obzira na losu ekonomsku situaciju, ali da je besmisleno da u ovom trenutku pregovaramo i bistrimo o bilo kom satu ciju kupovinu vecina ne moze sebi da priusti.
    Priznajem da znam daleko manje o satovima od vecine forumasa, osim mozda sto se tice ruskih satova, ali iz mog ugla ovaj konkretan sat ne vredi tih para posebno kada se danas vecina stvari proizvodi u Kini ili se prosto radi od losijih materijala nego pre 20 godina.
    Subjektivan sam s jedne strane kada biram Amfibiju, ali ona je redak primer da se kvalitet bar negde sa vremenom nije sasvim izgubio, a da je ostao dostupan .

  6. #16
    Istaknuti član Avatar korisnika Dragojlovic Darko
    Član od
    4.12.2012.
    Lokacija
    Kotor, Crna Gora
    Poruke
    3.190
    Lajkovi
    9742
    Reputacioni uticaj
    247

    Određen forumom Re: Ponuda za forumski sat - chronowatch.ch

    Mogu ti samo reci da prema specifikacijama ovaj sat,posebno onaj prvi gore navedeni opravdava cijenu. Mislim da niko nije bio u prilici da ga vidi uzivo, a na papiru izgleda ok za svoju cijenu. Ja znam da nema sanse da se prijavi 50 nas za taj sat, prema tome rasprava ne vodi nigdje. Samo bih jos jednom napomenuo da uz pravu kontrolu kvaliteta i prave materijale nije bito dal ce se sat sastavljati u Kini ili bilo gdje drugo. Jer bi to znacilo da nam ostaje 10-ak proizvodjaca a ostalo da zaobilazimo.

    A sto se tice Amfibije, to je jedini sat sa kojim se ideja o forumskom satu moze realizovati, cisto iz finansijskih razloga. Imao sam jednu amfibiju fino me sluzila ali ipak mislim da je kvalitet tu negdje u skladu sa cijenom sto je danas rijetkost
    Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (28.11.2014. u 14:45)
    vladas, veberz and Dukin like this.
    Ac Milan, il club piu titolato al mondo

  7. #17
    Stariji član Avatar korisnika bogojevski
    Član od
    5.7.2012.
    Lokacija
    Makedonija
    Poruke
    555
    Lajkovi
    5263
    Reputacioni uticaj
    20

    Određen forumom Re: Ponuda za forumski sat - chronowatch.ch

    I jas sum za pedlogod pod broj eden dokolku padne izborot na ovaa kompanija.
    No me interesira dali imalo komunikacija so Parnis Marina Militare watch (znam deka se Kina no kolku sto znam so dobar kvalitet veke nekolku forumasi imaat naracuvano ) cisto informativno kolku bi iskocila cenata kaj niv i dali ke ima zainteresiranost.
    vladas likes this.
    Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •