Veliki pozdrav svima napose onima koji vole Seiko.
Na ovom linku sam našao Seiko Kronografe po vrlo sniženoj cijeni.Nisu ovo vrhunci urarstva ali mislim da satovi mogu dobro poslužit svrsi.
Watches of the week
Veliki pozdrav svima napose onima koji vole Seiko.
Na ovom linku sam našao Seiko Kronografe po vrlo sniženoj cijeni.Nisu ovo vrhunci urarstva ali mislim da satovi mogu dobro poslužit svrsi.
Watches of the week
aaaa...zasto mi to rade!?!? ne mogu, ne smem...necu imati da jedem, a na ovaj sam odavno bacio oko:
Seiko Classic Chronograph SSB049P1 SSB049P SSB049 Mens Watch
80eura, pa to je dzabe!
Lepo, ko ima sredstava... A i naručivanje i dostava bi ovde bilo problem...
Mišić M.
Vidim da dostavu regularno rade i u Srbiju, koliko bi sigurno bilo da posalju opcijom registrovanog paketa koja je besplatna?
Pitanje samo koliko ce nasi da uzmu na satic od 100e...
ja sam sat porucio 27.07. i stigao je 08.07.
carina i porez su oko 30% od vrednosti sata.
Hehehe! Pa ne moraš jesti svaki dan!
Interesantan mehanizam imaju ovi hronografi. U pitanju je mecaquartz 6T63. U njemu su 2 steper motora umjesto 4 ili 5. Hronograf modul je mehanički - kao kod mehaničkih mehanizama!
Ajd da malo pojasnimo, da ne bi neko mislio da je ovo nesto kao neki Fossil-i:
Mecaquartz chronographs use movements of a hybrid construction. These movements join a quartz-regulated electronic timekeeping engine and a mechanical chronograph module. ...
Quartz watches with an "analog" display use a small stepper motor to drive the watch hands. Mecaquartz movements use a second, separate stepper motor to drive the chronograph module. A gear-train translates the motor drive into movement of the chronograph hands.
The chronograph motor operates at a higher frequency than the one-tick-per-second of the timekeeping motor. This gives the chronograph a smoother sweep and allows the measurement of intervals with greater precision than full seconds. The reset lever operates on a heart-shaped cam so reset is mechanical and instantaneous.
By way of contrast, a conventional quartz chronograph uses separate motors to drive each counter on the dial. ...
Preuzeto sa: Mecaquartz Chronographs
Bookmarks sajtovi