maaatijaaa , dobro došao na forum.
Seiko 5 koji imaš je vrlo čudan. Brojčanik sigurno nije orginalan. Na brojčaniku piše da bi mehanizam u satu trebao biti 7s26 a unutra je 7009.Međutim to je nebitno jer brojčanik sigurnio nije orginalan (suviše je aljkavo urađen, font je drugačiji itd).
Na poklopcu piše da je u satu meh 7019 koji je proizvođen 70-tih godina i kada bi se gledala oznaka sa poklopca sat je iz 1972. godine (ne 1992).
Možda je taj sat nekada bio vrlo oštećen pa je časovničar ubacio u sat šta je imao. Uglavnom brojčanik (koji je kopija), mehanizam i poklopac su kontradiktorni.
Registracija
Help

1815Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Prvobitno sam trazio snk393k1, jer sam se pre nekoliko meseci zaljubio u njega, obisao sam sve zivo, svima mogucima se obratio, nema ga nigde.Posle su iz Vitanova zvali distributere i nema ga nigde jer se ne proizvodi...Ali kad sam video ovog lepotana i stavio ga na ruku, rekoh "To je to, uzimam." A sto se tice osvetljenja, prilicno sam se prijatno iznenadio.Jasno i jako svetli iako sam npr u podzemnom prolazu gde ima svetla, izloga itd.Samo jedno pitanje, posto nisam siguran da li se tripujem, da li se metalna narukvica malo rasiri/olabavi nego u odnosu kad je tek kupljen? Jer mi se cini da mi sada seta po ruci vise nego pre.Nije problem da se skrati, samo da znam da li se tripujem ili je to tako

Bookmarks sajtovi