-
re: Sat Seiko Monster - SKX779 / SKX781
Ali kad te molim ne znam koliko si pratio pisanja ovog clana na forumu,pa pogledaj sve njegove postove koji nisu obrisani,pa ces vrlo lako zakljuciti da se niko nov ovde nije ponasao kao on. Toliko samohvalisanja nekim stvarima koja nemaju veze sa satovima,toliko neargumentovane price, toliko cinizma za ovo kratko vreme....
-
Mislim da zvati OM "plastikanerom" predstavlja malo uvredu za SKX seriju i u opste Seiko,
a pogotovo i za dokazano dobar sat , kada neko dodje na ovaj renomirani forum i procita takve izjave ko zna sta moze da pomisli ( da ne zalazim dalje.. ). Takodje smatram da svaki covek ima pravo na licno misljenje i ukus tako da verujem da se kolegi sa foruma zaista i nije svideo OM, ni meni se nije svideo kad sam ga prvi put video a evo sad sam zaljubljen u njega. Tako da ne duzim dalje mislim da je besmislena svaka dalja rasprava o kvalitetu doticnog ,za sta pruza i koliko kosta nema mu ravnog .
:)
-
Sećam se priče o Omegi i IWC-u... Posle toga sam prestao i da obraćam pažnju na njegove poruke... Nemam nameru da ga branim jer se ja prvi ne slažem sa njegovim konstatacijama, i Sima je to već lepo obrazložio, ali sam samo hteo da iskritikujem Dragona, jer taj njegov ton ponekad ostavlja loš utisak i na neke druge nove članove, admini ne bi trebalo tim tonom da se obraćaju, pogotovu ne kad neko nikoga direktno ne vređa... Sama Rosoova poruka govor dovoljno o njemu i svi ćemo ga ili bar većina na osnovu toga proceniti i postepeno ignorišući njegove poruke staviti mu do znanja da priča praznu priču i njemu će dosaditi da kuca u prazno kad vidi da ga niko ne uzima za ozbiljno...
Uvek može da ga banuje ako krene da spamuje preterano i da bude bezobrazana, ali u ovim slučajevima, kad sporadično iznese neko svoje mišljenje ili poređenje koliko god ono bilo nama bzv, to spuštanje i donekle vređanje od strane admina je bespotrebno...
-
mda, atmosfera se pregrejala bez prevelike potrebe, ali verujem da ce se mir vratiti u malo galsko selo... :)
-
off topic
^ Samo da nam nebo ne padne na glavu :lol:
Sami postovi ljudi koji dodju na forum pa uce uz sve vas koji ste vec u materiji (a i mi sami sve vreme ucimo i nesto novo) ce verovatno vremenom i sa novim znanjima postati kvalitetniji.
on topic
Hajde da se vratimo na temu!
Da ne bismo isli dalje u off topic - svi dalji postovi koji nisu direktno na temi bice brisani.
-
Citat:
Templar kaže:
... tako da verujem da se kolegi sa foruma zaista i nije svideo OM, ni meni se nije svideo kad sam ga prvi put video a evo sad sam zaljubljen u njega. Tako da ne duzim dalje mislim da je besmislena svaka dalja rasprava o kvalitetu doticnog ,za sta pruza i koliko kosta nema mu ravnog .
:)
Tako je kolega, jednostavno sat mi se nije svideo, na osnovu prica, pomislio sam da je WOW na kvadrat i onda PLJAS razocarenje. Posebno jer mi sat ne treba za ronjenje, pa sto rece neko da ima fantasticnu i jasnu iluminaciju. Nikad o tome nisam razmisljao tako, i stvarno to jeste prednost, nije mi ni na kraj pameti bilo.
Mozda mi se i dopadne posle vise gledanja, bas cu iskoristiti sledecu priliku da ga pogledam ponovo.
-
Eto ja sam hteo da kupim monstera ali sada vise nisam siguran...
Bolje da dodam malo para i kupim UN black i onda me Milan lepo ubije...
-
Iako mi se ovakva diskusija na forumu nikako ne sviđa ja moram da podržim rosea101 ,jer je čovjek samo izrazio svoje ''razočarenje'' satom. Svrha foruma i jeste da čanovi iznesu konstruktivno mišljenje o nekoje temi bilo da su poznavaoci ili ''početnici''. Smatram da ova diskusija ne vodi ničemu,te da su moeratori odavno trebavi zaključati temu.
-
Citat:
nikola0406 kaže:
E moj simo toliko je gluposti i nelogicnosti ovde izreceno da ja stvarno nemam zivaca ni pokusam da objasnim nekome ko menja misljenje od posta do posta. Porediti Monstera od 200e i sat od 4000e je stvarno ne verovatno... Kao da poredis Monstera i onaj silikonski sat sto dobijes ako kupis 10x Donkafe 3 u 1 :) Monster je brutalan ali brutalan sat za 200e, kao i cela SKX serija...
Nikola znam da cu opet uci u neku polemiku sa tobom...a stvarno ne zelim niti imam nameru ali morao sam jednostavno sam morao..
Mislis li da si toliko kompetentan da obajsnjavas nekome da li je nsto dobro ili ne...azumem modelatore,razumem pojedine prave poznavaoce satova i mehanizama medju kojima nisam ja...ali mislim ni ti...i |Plus nemas zivaca kao Sima car koji na sve nacine hoce da pokaze coveku da nije u pravu ili mu daje prave argumente..Sad je stvarno za te pare ocekivao sva ocekivanja.....grubo je to napisao da mu se ne svidja ali...
Cudno mi je samo kako imas zivaca da se prepires toliko sa pojedinim clanovima :))))
The only thing in the world worse than a fake Rolex is a real one. Have you noticed something odd about Rolexes? Especially the modern ones that wind automatically when you move your wrist about? A great many owners wear them on their right hand. I jump to no conclusions here but you can feel free.
"" Jeremy Clarkson :adore:
-
-
e ove linkove nismo odavno videli...ja cu jedan da uzmem pa kud puklo da puklo
ma da moram da cuvam sve pare za top guna
-
Dragon nemoj mi to raditi i ovako se jedva suzdržavam od kupovine...:D
Stalno zaboravim da pitam, je l ga ima neko na onoj gumenoj narukvici, kako se ona pokazala, koliko je izdržljiva? Ja planiram da ga kupim sa gumenom i da uzmem jednu nato, pa da kombinujem... Nekako mi ona deluje udobnija za plivanje i ronjenje na dah, samo što sam imao problema na g-shocku, da ih vremnom uništi hlor i ako ih uvek perom posle kupanja, ukrti i pukne... A i slana voda im ne prija baš, za razliku od čelične...
-
:p
Ja ti ipak savetujem da ga uzmeš na čeličnoj narukvici jer je naknadna kupovina iste poprilično skupa a gumenu narukvicu sličnog ili istog kvaliteta možeš i kod nas kupiti za par stotina dinara. Nato je odličan i zaista je udoban, to svakome preporučujem da ima u svojoj kolekciji mada bi možda u ovom slučaju bolji izbor bila zulu narukvica obzirom da je malo deblja od nato. Bolje će da nosi sat na ruci.
Pozdrav
-
Ja sam nosio Braju super ocena u slanoj vodi nisam ga skidao...nista mu nije falilo a bljestao je kao da sam antonio banderas..tako da su ti ovi satovi klikocitam odavde a ima dosta poznavalaca :) sat za sve uslove
nemoj da budes rob satu..uzivaj za ono sto je pravljen...
ispoliraces ga ili ces uzeti drugi ako nesto bude lose...
kazem ti ja volim da ronim i da nosim sat dok plivam i nosicu i ovaj aquatimer jedva cekam...samo da nabavim podvodnu kamericu ili foto
-
joj, bre, i meni posle ovih clipova dodje da uzmem jos jedan... :laugh:
nego, interesantno da se kod svih ovih testiranih indeksi na koroni i ciferu savrseno poklapaju...
-
^ Ovi vaši imaju neki buntovnički duh! :)
-
Citat:
milan zmaj kaže:
Ja sam nosio Braju super ocena u slanoj vodi nisam ga skidao...nista mu nije falilo a bljestao je kao da sam antonio banderas..tako da su ti ovi satovi klikocitam odavde a ima dosta poznavalaca :) sat za sve uslove
nemoj da budes rob satu..uzivaj za ono sto je pravljen...
ispoliraces ga ili ces uzeti drugi ako nesto bude lose...
kazem ti ja volim da ronim i da nosim sat dok plivam i nosicu i ovaj aquatimer jedva cekam...samo da nabavim podvodnu kamericu ili foto
Ma naravno, zato i planiram da ga kupim, pa da g-shocka penzionišem...:D Samo meni nekako deluje prikladniji na gumenoj i nato ili kao što Dragon preporuči zulu, za uslove u kojim ja planiram da ga koristim... Razmisliću još, ima dovoljno vremena...
-
ma to ti nije i neka investicija mozda gumena pre..a posle nabacis metalnu i kao da nista nije bilo
-
Pa jeftinija varijanta je da ga kupi sa metalnom narukvicom pa kasnije dokupi gumenu.
-
Moje iskustvo je slicno dragonovom - najbolje da uzmes sa metalnom narukvicom jer je dosta udobna i kvalitetna a cena nije mnogo visa nego sa gumom. Ako na kraju hoces gumu - kupices ili Seiko za ~20€ ili neku no-name za manje. I pri tom - cini mi se da je gumena sa ravnim naborima dosta udobnija od one sa talasastim naborima.
EDIT: Pretece me Marko ;)
-
to da u startu...ali moze i ovako....ma da si u pravu..
-
Pojavio se novi monster kod Vitanova " Seiko Snow Monster " O_O
Jel ste videli ovo cudo
evo ga na naslovnoj strani , nadam se da ga imaju u prodavnici moram otici da ga vidim xD
Ekskluzivni nakit i luksuzni satovi - Vitanov Beograd, Srbija
edit:
evo malo precizniji link http://www.vitanov.rs/index.php?id=81
"MONSTER DIVER’S 200m AUTOMATIC LIMITED EDITION The Seiko Snow Monster is one of the watches in the Seiko Monster Diver Collection. This collection features water resistance 200 meters diver’s watches in 7 colors: Black, Orange, Yellow, Blue, Red, Green, Prince Monster (in Pink Gold and Black), and the 2011 version in White. The Snow Monster is a 2555 unit limited edition designed by Mr.Satoru Monjugawa. The clean and cool color was inspired by snow in the beutiful winter of Japan that covered by the blue sky. Due to limited production, it becomes hard to find among the SEIKO diver’s collectors worldwide." ( pozajmljeno sa Vitanov sajta )
-
Nemaju ga a verovatno ga nikad neće ni imati! :) Limitirana serija koja nije namenjena evropskom tržištu a cena sata je oko 900 dolara i to kod prodavaca koji nisu AD! Mislim da se spominjao na prethodnim stranama ove teme.
Pozdrav
-
Nemaju ga prevaranti! Reklamiraju cenu od 19.800 RSD a nemaju ni jedan izložen jedan sat da pokažu. Preko telefona neće da kažu cenu, a radnju subotom ranije zatvaraju, tako da iz dva navrata kada sam pokušao nisam uspeo ni da ga vidim a ni da dobijem pouzdanu informaciju oko kupovine preko neta. U stvari to i nije kupovina preko neta jer traže da daš ceo iznos unapred u kešu, a oni ti daju neku priznanicu, a sat dobijaš za mesec dana... Sumnjiva rabota if you ask me :(
-
Sreća pa postoje ovakva mesta, pa ćemo pomoći da im se takvo ponašanje obije o glavu. Ako ljudi neće naše pare, pa dobro šta da im radimo, hteće ih neko drugi.
-
Ma užas jedan. Prvo me je prodavačica maltretirala telefonom, nije htela da mi kaže ništa, ali apsolutno ništa o satu nego mi je rekla da dođem u radnju da ne daju informacije putem telefona, a kada sam je pitao da li to to po poslovnoj politici kuće spustila mi je slušalicu, a u subotu kada sam došao u 15:50h ladno sam naišao na zaključana vrata a na vratima piše da rade do 16:00h a pri tome mi ta ista prodavačica nonšalantno odmahuje rukom u fazonu ne radimo više!?!
I takvima da dam pare i da čekam sat mesec dana!?! Ne bi me začudilo da dođem posle mesec dana na zaključana vrata ili da me ista ona "ljubazna" prodavačica pita "šta oćeš"?
-
Ne znam zašto ste se uhvatli Vitanova i u Sensu ga imaju, evo ga link...
-
Jel zna neko cenu za snow monster?
-
^ Mislim da je cena za taj monster oko 100e!
Pozdrav
-
Ne shvatam koja je logika da je on najjeftiniji? :)
-
zasto ne pitas kod vitanova pa nam javi sta su ti rekli? ima nas jos zainteresovanih ovde :)
-
Citat:
redsi kaže:
Druže pogledaj pet postova iza tvog prvog posta...
-
Citat:
redsi kaže:
Pa nije velika serija pa su mogli daleko manji broj Japanaca i Kineza da angažuju nego što je potrebno za ova dva standardna modela. Manje radnika znači manje troškova pa otuda i niža cena.
Pozdrav
-
^ osim toga, i veci deo cifera je beo, pa su i tu malo usparali na boji!
-
Kakvi ste vi kraljevi...:lol:
-
Citat:
Oliver M kaže:
Ma užas jedan. Prvo me je prodavačica maltretirala telefonom, nije htela da mi kaže ništa, ali apsolutno ništa o satu nego mi je rekla da dođem u radnju da ne daju informacije putem telefona, a kada sam je pitao da li to to po poslovnoj politici kuće spustila mi je slušalicu, a u subotu kada sam došao u 15:50h ladno sam naišao na zaključana vrata a na vratima piše da rade do 16:00h a pri tome mi ta ista prodavačica nonšalantno odmahuje rukom u fazonu ne radimo više!?!
I takvima da dam pare i da čekam sat mesec dana!?! Ne bi me začudilo da dođem posle mesec dana na zaključana vrata ili da me ista ona "ljubazna" prodavačica pita "šta oćeš"?
Ovo je prava reklama za naseg uvoznika Seika, Vitanova. Posto sam i sam imao vrlo slicno iskustvo. Ne mogu da verujem da se neko bavi trgovinom, a mrzi svakog ko udje u radnju. Strasno!
-
ovo je moj prvi post na ovom forumu.
spadam u obozavaoce i vlasnike monstera. to se desilo u 4 faze:
- video sam ga i jedva primetio
- za par nedelja me je podsvest vrlo podsecala na sliku monstera
- google, forumi, cene, neverica u cenu kod vitanova
- shvatio sam da je najjeftinije da ga sto pre kupim da bih se manje mucio bez njega
nisam ga kupio, dobio sam ga, time ga jos vise volim.
sto se vitanova tice, sve kritike uglavnom stoje, uz jos jednu: poslao sam pre par meseci mail sa pitanjem
oko nabavke jednog sata sa sajta... jos cekam odgovor.
-
luger, dobrodosao na forum...! :) drago mi je sto je monster club dobio jos jednog clana!
inace, stvarno neverovatno da se g. vitanov nijednom nije oglasio, buduci da i on posecuje forum. jako bih voleo da cujem neko, makar kakvo objasnjenje te vise puta potvrdjene neposlovnosti.
buduci da forum ima 2.500 clanova, a da ima sigurno bar jos toliko gostiju, a da su i beograd i srbija vrlo mali i siromasni, velika je verovatnoca da ce g. vitanov vrlo brzo izaci na los glas i polako ostajati bez klijentele...
-
Samo da vas obavestim da je Monster klub dobio jos jednog clana :)
Hvala kolegama forumasima na sugestijama i pomoci :)
-
ojha! cestitam! :D A slike? :)