Lepo,lepo.Vrlo lepo.
Printable View
Lepo,lepo.Vrlo lepo.
mislim da LE verzije monstera obicno i kostaju toliko? ili je ovaj izuzetak?
evo jedne kolekcije koju bih i ja rado posedovao :man_in_love::
Prilog 5912
izvor: link
E pa bas su bezobrazni! :) Za toliko mogu da kupim od Sime i da ga prefarbam u jos lepse boje :)
^ aj ako kupis po toj ceni, dobijes onaj poljot gratis! :laugh:
Nije izuzetak, svi LE monsteri koje Seiko izbaci su imali ili imaju prilično visoke cene i uglavnom su pravljeni za Thai tržište! Monster jeste odličan sat koji zaista opravdava svoju cenu ali i ja moram da kažem da jednostavno nije dovoljno dobar da bi se za njega izdvojilo 700-800 US dolara, pa čak i više od toga!
No, Seiko radi ono što i svi proizvođači rade, uzima novac na najprodavanijim satovima izbacujući LE serije sa beznačajnim modifikacijama.
Novi snow monster jeste prelep ali precenjen u biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip! :laugh:
^^ Jeste.....
Evo sta kazu: “limited edition of 2,555 pieces for the Thai market”
http://i55.tinypic.com/n3m8v9.jpg
Prelep sat.....
A koje je to Thai trziste?
Tajland! :D
Da malo kontriram, meni se ne sviđa :D
Ono povećalo je bljak i previše je, nekako, hladan. (snow monster)
prelep ali i preskup!!!
Meni se svidjaju detalji na ciferu (sto je slabije odradjeno na "regularnom" Monsteru) i "kiklop" t.j. uvecavajuce socivo. Interesantno - taj detalj mi se najcesce svidja i na drugim satovima!
Sve u svemu - vrlo lep LE Monster, ali previse skup :(
899$ :banghead:
Pa da je makar 6r15 u njemu umjestu 7s36.
Preskupo je, malo pre se dopisujem sa drugom i planiram da naručim
SEIKO Prospex 200M Diver za taj iznos. Luda cena! U opšte mi se ne sviđa! :lol:
Eee stvarno svetli u mraku...ja ga cak stavio iznad ulaznih vrata da mi sija za komsije a i stavio sam znak ne ometa-j Monster je iznad...
p.s. ovaj snow je prelep da je 200 eur odmah bi ga uzeo odmahhhhhhh
Ih pa nije to IWC da kosta 200!
pa toooo
ovo je ipak snow za Tajland gde ima snega u izobilju
A nema kornjaca :)
Sjajan izbor, taman da ga uporediš sa Orisom...:D Meni je onaj Divers Date sličan tvom samo bez dve vremenske zone jedan od najlepših ronilačkih...:)
A da poruka ne bi bila totalni off, da kažem da mi se sviđa ovaj monster čak i sa onom "lupom"...:D Ali je cena baš bezobrazna i što neko već reče da su bar ubacili 6r15, jes` da ne bi imao dan u nedelji, ali bar do nekle bi opravdao cenu...:D
รายละเอียด : SALE Brand New SEIKO SNOW MONSTER (Limited Edition) นาฬิกาที่กระแสแร สุดๆ ในตอนนี้
SALE Brand New SEIKO SNOW MONSTER (Limited Edition) นาฬิกาที่กระแสแร สุดๆ ในตอนนี้
นาฬิการุ่นพิเศษท ่ผลิตมาจำนวนจำกั เพียง 2,555 เรือนทั่วโลก (พิเศษ!!! ขายที่ประเทศไทยเ ียงแห่งเดียว)
เหมาะสำหรับคนที่ ีรสนิยมเช่นคุณ ที่ต้องการครอบคร ง นาฬิการุ่นพิเศษท ่หายากมากๆ (เปิดจองวันเดียวห ดพร้อมกันทั่วประ เทศ)
มาพร้อมกับเบอร์พ เศษ สวยๆ ให้เลือก ที่ไม่มีเปิดประม ล หรือหาได้จากท้อง ลาด เช่น 00XY, 0XYZ, XYXX, ผลรวมเลขมงคล เช่น 9, 14, 15 , 19, 23 และเบอร์ปกติเราก มีเช่น
kaze povoljno :)
Priču o Seiko Sumo satu i modelima iz Prospex linije prebacite u neku novu temu a što se tiče monstera sa 6r15 mehanizmom, imate Trek Monstere u sarb liniji!
Postoji serija SARB047/SARB048/SARB049 Seiko satova sa 6R15 mehanizmom u Monster kucistu! Vrlo interesantan izbor.
Prilog 5919Prilog 5920
EDIT: Pretece me dragon :)
E ovo je vec odlican sat! Jes da je Seiko, ali dobar je :)
A njegva cena je*?
Dobra je SARB serija, samo mi se ne sviđa što za te pare nema safirno staklo.
Da, i pored toga ima znatno slabiju iluminaciju od jeftinijeg monstera
Ako nekoga zanima Seiko Snow Monster sasvim slučajno sam ga video na stranici kod Vitanova, ali ne znam da li se prodaje i po kojoj ceni. Link: Vitanov - online prodavnica ekskluzivnog nakita i satova
eee ovo me vec raduje :):):) Vitanov sta vi kazete na novonastalu situaciju?
;)stigao je odgovor na sniženje kod Vitanova! Seiko SKX779K
ovo je kao mali rat :)
može ovo još dole;););)
Obzirom da je na Amazonu 150€ može još dole svakako. Ne previše, jer mi nismo Amerika ali još malo bi moglo. Inače, nijedna slika Monstera ne može da predstavi kakav je to sat. Večeras sam ga zagledao i to je sasvim druga priča kada se uzme u ruke. Naravno, mnogo je lepši uživo.
Nazalost vec mesecima nisam nigde u Beogradu primetio da moze da se kupi nov monster iz izloga, tako da ga jos nisam video uzivo. Na slikama mi deluje sasvim prosecno (malo presiroka korona, a malo staklo za moj ukus), ali me je zaintrigirao jer se tolika prasina podigla kako na ovom tako i na stranim forumima oko njega. U Vitanovu sam im vec dosadio sa molbama da nabave bar jedan primerak da ga vidim uzivo. Nadam se da ce mi se ispuniti zelja i ako je stvarno toliko lepsi uzivo, mozda ga i kupim
^ Sad bi trebalo da ih imaju u radnji. Mozda si i ti uticao na ovo ;)
Usput - odlican je sat, sa savim zasluzenom famom koja ga prati. Mene malo razocarava sto kod nas SKX007 nije toliko prisutan, a radi se o jednako fenomenalnom satu :(.
Pa eto, u Sense na NBGD (Novi Merkator) mogu da se vide i Orange Monster i Black Monster.