Svaka vama cast na odlicnom videu i fantasticnim fotografijama!
Sa cime je ovo slikano ako smijem da pitam?
30Likes
Svaka vama cast na odlicnom videu i fantasticnim fotografijama!
Sa cime je ovo slikano ako smijem da pitam?
Super recenzija, obuhvatili ste lepo sve funkcije. Deluje ok i na ruci prosecne velicine, ko ima 17,5 cm (obim zgloba) moze da ga iznese. Realno ima 43mm bez stitnika za krunicu, a lug to lug nije preveliki, tu je kao Sinn od 40mm.
Eh da, moram da pohvalim Draganu za vrhunske fotke! A svaka cast i Vladi za recenziju (verujte mi nije uopste lako pohvatati sve funkcije sata, meni je trebalo dosta vremena.)
Poslednja ispravka: krstin (4.4.2013. u 16:29)
Odlicna recenzija i slike sve je super svaka cast![]()
Vladane S. i Shmizla
Dobri ste
Možda vas angažujemo za saradnike.
![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bravo, sjajne slike i još bolji tekst. Mom bratu se baš sviđa ovaj model. Nadam se da će ova recenzija da mu pomogne da se brže odluči .
Nadam se da me nećete pogrešno shvatiti, ali nošenje rukavica je prilično over-the-top momenat vaših recenzija. Zaista šteta jer inače dosta detaljno opišete sat i funkcije, ali uskratite gledaoce za prikaz sata na ruci.
Verujem da će se forumaši složiti da bi radije videli sat na ruci (wrist shot) nego što bi im smetala mrva prašine tu i tamo ili blagi otisak prsta na narukvici ili staklu.
Možda je Ariel Adams to bolje definisao
Longio Zhuke Bronze Dive Watch Review - YouTube
Fotografisanje (snimanje) sata na ruci a da dobro izgleda tj. da nije deformisan zbog male udaljenosti, obicno zahteva angazovanje asistenta ili barem stativ i daljinski.
Bookmarks sajtovi