ovaj citizen je sat bas kakav ja volim.rado bi nosio ovakav sat.jednostavan,lep rekao bi vecan.
ovaj citizen je sat bas kakav ja volim.rado bi nosio ovakav sat.jednostavan,lep rekao bi vecan.
Da, šala na stranu, baš kvalitetno izgleda i lepo naravno. Već mislim da Citizen to može još bolje !![]()
Na ovaj sa belim brojčanikom nakačiti kožni kaiš od kroko kože boje konjaka i - V.R.H!!!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Eto mene pravo s WUS-a.... Ljudi koji su ih kupili su fascinirani finisom i tacnoscu. Jedan je žurio 2 sekunde za 5 dana (da bi kasnije bio + - 0), a drugi 10 sekundi za 72 sata, "right out of the box"....(+5 u prvih 24h, pa još +3 u narednih i na kraju +2 za ukupnih +10 u 72h)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Stvarno se vidi da su besprekorni.i da nisam ovo procito bio sam siguran da su i tacni i savrseno finisirani ali je svakako dobro sto si nam ovo preneo.ovo je lep i dobar sat za svoju dusu i za sva vremena.nema tu greske vidi se to.
Kao što ste već rekli vrlo jednostavan sat,a lijep.
Bookmarks sajtovi