Dopao mi se ovaj sat, ali imam nedoumice u vezi sa narukvicom. Naime, nikad nisam nosio sat sa ovakvom narukvicom, pa me zanima, koliko je izdržljiva na svakodnevno otkopčavanje i zakopčavanje, tj. da li puca posle određenog vremena?
Dopao mi se ovaj sat, ali imam nedoumice u vezi sa narukvicom. Naime, nikad nisam nosio sat sa ovakvom narukvicom, pa me zanima, koliko je izdržljiva na svakodnevno otkopčavanje i zakopčavanje, tj. da li puca posle određenog vremena?
Iz mog iskustva, svi gumeni kaisevi puknu ranije ili kasnije.
Da-pre ili kasnije.
Da bi bilo-kasnije-dosta pomaže povremeni tretman silikonom u spreju ili glicerinom.
Uvek ostaje preporuka da se sat kupi sa metalnom narukvicom a gumeni (ili kožni) kaiš uzme naknadno.Jednostavno to je ekonomski isplativija varijanta.
U svakom slučaju,ne treba da te to baš preterano brine.Prilično su izdržljive.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ja sam imao prilike da vidim jedan koji je izdrzao sigurno 3-4 godine i bio je bas iznosen ali jos uvek drzao. Takodje sam imao prilike da vidim nov (doduse - sa fenomenalnim teget ciferom i teget gumom) - i deluje izuzetno izdrzljivo (i prelepo)!
Naravno - kao sto su i drugi rekli - bilo bi dobro da imas jos jednu gumenu + recimo Nato u bekapu. Guma ipak nije izdrzljiva kao metalna narukvica.
No time to lose
a i nije ni malo skupa da bi se razmisljalo da li da se uzme sat zbog toga ili ne....
next year at this time I'll be a millionaire
Ma Citizen je to,nemas brige a i nema sanse da ti pukne bez upozorenja,znaces barem par meseci u napred da je pocela da propada.Trajace ti barem 5 godina bez ikakvog problema,sem ako je ne pokidas na nesto ostro,sama od sebe nece propasti u tom periodu sigurno.A i kada propadne kupis novu za 20-30 evra maksimum.
dobro bre ti privatnik....gde si ti..nikako da se javis...
sad mislim da mozes da priustis sebi jedan zenith koju cu ti zbog tebe dati u bescenje))
gde si bre ti
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi