Nova serija Tissot Seastar koja je limitirana u 1000 komada,i razlikuje se od standardne verzije.
Ograniceno izdanje ovog lepog sata je vece od standarne verzije,a odnosi se izmedju ostalog u velicini samog kucista 49 mm,veliko izdanje Tissot-a. Tanka rotirajuca korana,bolja po proceni samog proizvodjaca. Celicno kuciste kao i kod standardnog modela ali boljalja odradjena zavrsna obrada.
300 m kao i kod brata,helium otvor je automatski na levoj strani a velika krunica opet deluje kao dobro resenje za snalazenje.
Safirno staklo naravno premazana AP slojem i poklopac za ugraviranim logoom brenda je safirno.
Razlika u mehanizmu je sto stariji model odnosno model koji nije limitiran koristi ETA C0.211 automatic chronograph,dok limitirana serija ima savrsen mogu reci za nase uslove ETA Valjoux 7750, zlatni automatski rotor. S obzirom da je razlika u mehanizmu 7750 Chrono je na 12 sati.
Naravno 7750 ima u odnosu na stariji model tj moehanizam i datum i dan sto je standardno kod 7750.
Seastar 1000 sa Valjoux ima sertifikat ISO 6425 koja je standardna za dobre ronilacke satove.
Narukvica gumena dolazi u limitiranoj seriji,i nemaje opciju metalne narukvice.
Jedostavno gledajuci ovaj cifer mene licno ne znam za Vas toliko odusevljava sa tako lepom citljivoscu
Cena $ 2,250,ne znam da li je samo opravdana !
Sve u svemu po meni jako lep sat ali preskup.
Registracija
Help

29Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Sat mi je lep, ali kad vidim koliki je precnik...odmah mi nije to to
Šalu na stranu zbog prečnika, lepa kombinacija plave i crne, odličan cifer.

Bookmarks sajtovi