Sad sam video da ce ovaj sa COSC biti oko 1000 CHF~820€
Sad sam video da ce ovaj sa COSC biti oko 1000 CHF~820€
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala na infu o ceniMoracu da prenocim pa da bolje razmislim sta da mislim o ovom modelu , inace sve u svemu svidja mi se
![]()
Dobar i lep sat,posebno sa celicnom narukvicom izgleda lepo.Sto se tice cene,to je to.
Lepo, jednostavno, elegantno... Fino je da su se potrudili oko rezerve snage...cena: manje-vise OK. Svidja mi se gravura rotora i obrada strana kucista. ''Mother of pearl'' brojcanik je super (doduse, ovo sto je Shmizz postavila mi lici na zensku varijantu)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
tja, nije lose, ali sta znam...
u svakom slucaju, za pohvalu je sto su poradili na mehanizmu, i u estetskom i u tehnickom smislu.
Sto se izgleda tice, nije lose, ali mu, bar za moj ukus, nedostaje "ono nesto" da bi bio pun pogodak.
Cifer mi deluje kao modernija, modifikovana varijanta vintage Seastar modela:
s tim sto je ovo neka minimalistickija varijanta, gde mi, opet, bode oci natpis Tissot i 1853, mogli su bar velicinu ili tip fonta da promene, da bude diskretnije, ili bar elegantnije. Ne svidja mi se narocito ni obrada kucista, sa tom gravurom. Sve u svemu, vidi se da su nesto 'teli, ali nekako mi je bez identiteta, i ne znam gde bih ga strpao - niti je elegantan, niti casual, niti sportski...
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi