Prikaz rezultata 1 do 2 od ukupno 2
Like Tree6Likes
  • 6 Post By Shmizla

tema: Tissot Couturier Small Second

  1. #1
    Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lokacija
    Beograd, Srbija / Belgrade, Serbia
    Poruke
    7.360
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

    Post Tissot Couturier Small Second

    Kompanija Tissot sa modelom Couturier Small Second nudi pravi izbor svim ljubiteljima asimertije i nestandardnog rasporeda na brojčaniku. To se postiže mehanizmom koji svojim karakteristikama nudi ovakvu mogućnost rasporeda, a takođe i neobičnu postavku prikaza datuma na poziciji “9h”.

    Tissot Couturier Small Second-tissot-couturier-small-second-satovi.jpg

    Dostupan je u tri izvedbe među kojima kao najelegantniju možemo navesti, čelično kućište presvučeno PVD premazom od roze zlata u kombinaciji sa crnim kaišem od krokodilske kože. Sat je dostupan i u varijanti sa srebrno/čeličnim kućištem i kožnim kaišem u braon boji. Sportska varijanta ovog modela se isporučuje sa čeličnim kućištem ukombinovanim sa čeličnom narukvicom.

    Ovaj model karakterišu visoko kvalitetni materijali korišćeni pri izradi. Švajcarski automatski mehanizam se krije u kućištu koje ima okrugao oblik i promer od 39mm. Krunica na satu je dizajnirana u odgovarajućoj dimenziji kako bi na sebi mogla poneti Tissot logo. Na satu je postavljeno safirno staklo. A na brojčaniku je iznad prikaza datuma postavljen ispis proizvođača i godina osnivanja kompanije. Ivice podbrojčanika na kome se prikazuju sati i minuti je reljefast, asatni markeri i kazaljke su izrašeni od istog materijala kao kućište. Deklarisana vodootpornost ovog modela iznosi 100m.
    Tissot Couturier Small Second-tissot-couturier-small-second-satovi.jpg

    Tissot je Couturier Small Second sat široj javnosti zvanično predstavio na nedavno završenoj manifestaciji časovničarstva i juvelirstva u švajcarskom gradu Baselu. Elegantan model sa dva podbrojčanika je kao što smo i posmenuli, svakako pravi izbor za sve osobe modernog duha i ljubitelje asimetrije.

    Izvor: Tissot

  2. #2
    Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    26.10.2009.
    Lokacija
    Doboj,R.SRPSKA
    Poruke
    4.981
    Lajkovi
    4375
    Reputacioni uticaj
    139

    Određen forumom Re: Tissot Couturier Small Second

    Vuče izgledom na GO!

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •