Prikaz rezultata 1 do 3 od ukupno 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By voosaai89

tema: Daniel Klein satovi - vaše mišljenje?

  1. #1
    Novi član
    Član od
    2.4.2021.
    Poruke
    21
    Lajkovi
    11
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Daniel Klein satovi - vaše mišljenje?

    Pozdrav. Primetio sam određeni brend čiji modeli imaju izuzetno niske cene, a meni lično lep dizajn. U pitanju je Daniel Klein. Vidim da se prodaju u našim jačim prodavnicama tipa Watch is watch, Boomar itd. Prodavac u jednoj lokalnoj radnji na Terazijama u Bg mi je rekao da ih dizajniraju Italijani, da im je mehanizam japanski a proizvode se u Turskoj. Cak je rekao da vrede više nego što koštaju, ali su jeftini jer brend ne postoji dugo na tržištu. Čak sam video jedan model od 8 000 din sa navodno safirnim staklom.

    Baš bih voleo da čujem mišljenje članova foruma o ovom brendu. Kakav im je odnos cene i kvaliteta, kakvi su u odnosu na ostale poznatije marke čiji su modeli tog cenovnog ranga, kao i vaše lične utiske.

    Svestan sam da ovaj brend nije nešto ugledan, da ne nudi neki ozbiljan kvalitet i da je bolje dodati nekih 40 e za neki Edifice naravno, ali bih svejedno voleo da čujem vaše utiske, pošto i meni, kao laiku, većina njihovih modela deluje kvalitetnije nego što koštaju.
    Poslednja ispravka: Mobb Deep (10.6.2021. u 8:14)

  2. #2
    Mlađi član
    Član od
    26.6.2016.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    90
    Lajkovi
    257
    Reputacioni uticaj
    8

    Određen forumom Re: Daniel Klein satovi - vaše mišljenje?

    Meni ovo lici na obican modni brend, koji pakuje satove "na kilo". Ne verujem da ces ovde od bilo kog clana dobiti neko pozitivno misljenje, buduci da je gro nas u totalno drugacijem "fazonu" i nema nekog preteranog postovanja prema takvim brendovima, sto ne znaci da su oni apsolutno smece ili nesto tako, jednostavno nisu primamljivi ljubiteljima/kolekcionarima satova.
    Sve te karakteristike u tom cenovnom rangu ne deluju nemoguce, Miyota ili SII/Hatori mehanizmi se mogu nabaviti po vrlo povoljnoj ceni (bez komplikacija hronografa za par evra, ako ne i mnogo jeftinije, kad je velika kolicina u pitanju), kinezi stancuju solidna kucista od nerdjajuceg celika sa safirnim staklom koja se mogu u maloprodaji (na Aliexpress-u) naci za 20-ak evra a na veliko ko zna koliko su jeftiniji...
    Ja licno bih isao pre na tu neku opciju Casio-a ako mi je tanji budzet, ali ako ti se svidja neki od tih satova ili ako ih uzimas kao modni detalj, samo napred...
    Mobb Deep likes this.

  3. #3
    Mlađi član
    Član od
    4.10.2010.
    Poruke
    63
    Lajkovi
    107
    Reputacioni uticaj
    14

    Određen forumom Re: Daniel Klein satovi - vaše mišljenje?

    Klasičan modni brend.
    Vrlo popularan u ženskoj populaciji.
    Najčešće ga prodaju zlatare. Što više cirkona, to bolja prodaja. Nije smeće, ali šljašti.
    I moja supruga nije mogla da odoli jednom takvom sa cirkonima. Unutra ne znam šta je, ali radi, i da , šljašti

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •