Docicu ja u Ivanjicu (jel sam pogodio? Da se nisam nesto prebacio?), pa cemo da teramo Uaz po sumama i gorama :D
Backarelli i ja skupljamo ekipu za reli Budimpesta - Bamako, pa ce nam trebati pratece vozilo :lol:
Printable View
Docicu ja u Ivanjicu (jel sam pogodio? Da se nisam nesto prebacio?), pa cemo da teramo Uaz po sumama i gorama :D
Backarelli i ja skupljamo ekipu za reli Budimpesta - Bamako, pa ce nam trebati pratece vozilo :lol:
Pogodio, nego kako...uvek ste dobrodosli :D Ovaj UAZ ima dve dzipijade za njim vec, ta druga mu je i dosla glave, rekao bih.
Mada, nekako bih vise voleo da idemo na Trans Siberian rally , to mi je zelja :D
Brate moj, oduševio si me slikama načisto. Obožavam prirodu , a o UAZ-u neću ni da komentarišem ! :man_in_love: Ti znaš da mi je takvo vozilo tiha patnja...
Uopšte nije isključeno, da ja i anbeast "dojurimo" bubehnom , kad je napravimo !!!
Izvinjavam se na off-u:blushing:
Evo i jedna slika ljubimca, veliki aleksandar, 10-ak godina smo zajedno :)
Prilog 23822
@23jewels
Znam da je ovo tema o fotografiji ali moram da pohvalim tvoj wenger sat,bas mi se svidja :)
Najzasluzniji za tog prelepog Wengera je brat Backarelli, on ga je ulovio, pa je spletom okolnosti kasnije zavrsio kod mene. Baki se ponovio Seikom, tako da je Commando morao pronaci novog vlasnika. Da, slazem se, sat je prelep, lepse izgleda u prirodi, ne uspevam da ga u potpunosti "docaram" slikom. Jako je udoban, na ruci se ne oseca, idealan za svakodnevno nosenje.
edit: evo ga, ukliza :laugh: Pozdrav za brata mog
:beer::beer::beer:......:beer::beer::beer::beer:.. . patos :lol:
Patke,gejzir i most na Adi
Prilog 24023Prilog 24024Prilog 24025
Evo par fotki:)
Prilog 24049 Prilog 24050 Prilog 24051 Prilog 24052Prilog 24053 Prilog 24054 Prilog 24055
Bandere sa solarnim svetlom na novobeogradskom keju :)
Prilog 24072