Re: Uslikao, ovekovecio...
Vidi se da je lepo vreme iskorišćeno za spoljne aktivnosti u pratnji fotoaparata... Super, super! ;)
Serb - Nešto mi one pečurke izgledaju tužne. Da nisu to one što se specijalno jedu samo jednom u životu?! :D
Trebala bih i ja da krenem tvojim stopama. Aparat u ruke i vežba!
Pozz!
Heeehhehe nisam ih probao, ali ja sam cuo da sto su pecurke veselijih boja da su otrovnije, ali mozda je dezinformacija:)
Lijepo je vidjet slike prirode!
:congrats:
Inače i sam sam ljubitelj fotografije morat ću na jedno mjesto pokazat malo ljepota slikanih s mog aparata.Sad sam malo zapustio fotoaparat al samo zato jer su satovi u prvom planu.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
hajmo, hajmo svi aparate u ruke da zabiljezite ovo predivno proljece.Stavite satove na ruke, aparat na kaisu oko vrata i laganini...:D
ovo nije u Rimu, vec u Sarajevu....(i ne zove se ovako vila, vec drugacije, malo sam promijenio naziv!)
http://img338.imageshack.us/img338/4791/11265263.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/2690/21069707.jpg
Dzoni Boske pre svega fotke su savrsene:) A sad pitanje za obojicu, neki komentar i savet za ove moje fotke?:)
P.S Boske ne budi skrt davaj jos slika , gledao sam ih na dizajn zoni predobre su:thumbsup:
11 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Dzoni kaže:
hajmo, hajmo svi aparate u ruke da zabiljezite ovo predivno proljece.
Evo, ja poslusah majstor Dzonija, pa zabelezih par fotografija proleca :)
Prilog 23785Prilog 23786
Prilog 23787
Prilog 23788
Prilog 23790Prilog 23789
Prilog 23792Prilog 23791
Nadam se da mi necete zameriti sto naredni sat nisam slikao u istom okruzenju, ali jednostavno nisam mogao, ne ide... :) Morao sam u njegovom prirodnom okruzenju :D
Prilog 23794Prilog 23795Prilog 23793
Ekstra su slike, mnogo dobre:congrats:
23jewels, posedujes uaz 469? Lepe prolecne fotke :D
Nije moj, stricev, kuca pored moje, mada ga ne vozi niko trenutno, a ispravan potpuno. :) E da, strasan auto :D