Hvala na detaljnom odgovoru, dakle treba se naoružati strpljenjem, i planirati u budućnosti, kad se stvari normalizuju, jednu posetu Petersburgu, business and pleasure što bi se reklo![]()
Hvala na detaljnom odgovoru, dakle treba se naoružati strpljenjem, i planirati u budućnosti, kad se stvari normalizuju, jednu posetu Petersburgu, business and pleasure što bi se reklo![]()
Cestitam druze Stari...
iznenadna prinova, pa jos vecernja... Seiko SPB067j1 ... hvala sdbiba za inicijalno upoznavanje sa ovim modelom ...
![]()
Čestitam!!!![]()
Omega rules !!!
Pozdrav svima. Evo i kod mene stigla prinova pre neki dan, nisam mogao da mu odolim kada sam ga uzeo u ruke. Mnogo je lepsi uzivo nego na slikama. Deluje luksuzno i premium. Cifer je fantastican, iz nekog ugla deluje kao da je potpuno crn, iz drugog teget, iz treceg pak deluje plav kao okean. Vrlo ga je udobno nositi i promer od 38mm mi je idealan. Mislim da je Certina ovoga puta imala sluha za potrosace i napravila pravu stvar sa ovom novom serijom. Sat zuri 3 sekunde dnevno.
Kazite mi molim vas kakva je generalno ova ETA u satu i koja je njena tacna oznaka?? Na netu dobijam razlicite informacije... Hoce ovaj zanimljivi satic da potraje uz normalnu upotrebu?? Napomenuo bih da sam na moru mesec dana godisnje i da cu roniti sa ovim plavusanom... Hvala svima i pozdravljam vas...
Poslednja ispravka: Adzem (17.11.2021. u 4:17)
Cestitam kolege
Čestitke svima
@Adzem - trajaće, ne brini
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi