Gligo - lep ti je taj GHC. Ne znam da li je radjen potpuni servis, ali ako nije - definitivno bi trebalo, ovaj lepotan to zasluzuje!
Printable View
Gligo - lep ti je taj GHC. Ne znam da li je radjen potpuni servis, ali ako nije - definitivno bi trebalo, ovaj lepotan to zasluzuje!
Vec par puta sam najavljivao, pa da konacno predstavim pridoslicu -
Omega Seamaster Aqua Terra Co-Axial, 2500B:
http://www.fotorola.com/uploads/958718829e.jpg
http://www.fotorola.com/uploads/cf32edbcf9.jpg
Ne mogu vam objasniti koliko sam odusevljen satom. I inace sam voleo Omege, ali sada sam se totalno "primio". Jos samo Speedmaster Professional, nova AT 8500 i PO, pa da predjem na IWC ;).
Moram da se zahvalim milanu zmaju, posto mi je ukazao na ovaj fenomenalan sat i puno mi pomogao u nabavci istog :top:
@vladas
Šta reći... Lepo,elegantno,ništa suvišno:top::congrats:
gliga sat je bas extra i nemoj zaliti pare da ga dovedes u top stanje ovakav sat vredi imati
Vladas, cestitke, sat je potpuno savrsenstvo! Diskretni sarm...!
Sta jos reci, osim :adore:!
vladas cestitam na satu stvarno fenomenalan sat ja bi reko sat za sva vremena.savrseno nema sta ni da se doda ni oduzme.
Wow,odlican izbor!Neka te dugo sluzi!
cast mi je videti takav sat na takvom coveku kao sto si ti...
Vlado sjajan sat odlicna kupovina.
Hvala svima! Odusevljen sam ovom Omegom, prakticno je ne skidam sa ruke ;).
Stvarno prelijepa i bezvremena Omega! Tek sad sam potpuno svatio taj klasični dizajn. Svaka čast na kupovini i nek te dugo služi.
Vlado, zaista izvanredan sat. Sve čestitke :congrats:
Zlatne kazaljke i markeri mu daju aristokratski izgled ;) Sve u svemu odlična kupovina, i nek te u zdravlju služi!
Pozdrav.
Cestitke Vlado za Omegu. Stvarno je prelepa. Jel to znaci da na sledecem okupljanju bice jedan Hamilton manje ;)
Hvala jos jednom!
@tolarbo - hrabro se drzim, ne dam Hamiltone i jos uvek ih imam tri (a trojke su Djuro sta?) :D
Joj aristokrato svaka čast, ne zaboravljam taj sjaj u očima kada vidiš Omegu! :lol:
U zdravlju te služio, savršen je! :D
E pa cestitike i od mene kolega:) Nemam sta drugo da kazem nego prelep sat i pametan izbor. A i imao si srece mnogo oko kupovine i na tome ti cestitam. Pozz
Evo i mene...sad sam se malo opustio...mozda da sam sacekao bilo bi bolje ali ne kajem se..dobio sam dva sata za sve prilike :
p.s. izvinjavam se zbog loseg kvaliteta slika ali sam sa detetom u igraonici izgubio volju za zivotom :man_in_love:
a zbog loseg kvaliteta da znate koji su :)
Covjece koji satovi!Rijesio si i eleganciju i sportivu sa ovim satovima.Super je ovaj IWC a ni Fortis puno ne zaostaje.Kako ga je samo natkrilio na prvoj slici,koji je promjer satova?
I debljina me zanima na ruci oba sata.
I daj obavezno uslikaj IWC-a malo bolje sat je prekrasan a ovako u sjeni i mutan eee,nije to zasluzio.Kako si zadovoljan s IWC-om na ruci.I na pm ako zelis mi posalji cijene za oba sata molim,skupljam novce pa da se mogu orijentirat po tebi koji je dva nabavio.Kad si nabavio satove,jesi li stigao dojmove sredit,kakva je tocnost itd?
Super su!
Sad bi trebao da idem da vidim koji foto aparat uzeti...IWC je prelep...i onda izlete kombinacija da se uzme i fortis za svaki dan
pricacemo...
kad ga budem lepo uslikao
@ vladas
Extra je Omega... i to jos CHRONOMETER! Lep, elegantan, jednostavnih linija, pregledan... Neko je rekao: "Sat za sva vremena". Saglasan sam.
Sta reci, sem: svaka cast!
evo i moje male skromne kolekcije. Svaki komentar dobrodošao. Laik sam u ovome i sve satove iz kolekicije sam dobio na poklon. Mislim da mnogi na forumu znaju više o ovim satovima od mene tako da ih neću komentarisati.:hello:
Prilog 3858Prilog 3857Prilog 3859Prilog 3861Prilog 3860Prilog 3856
@ gucijan
Jako mi je interesantan ovaj dzepni, zeleznicarski Zenith. Smatram da je on najvredniji u tvojoj kolekciji. Mozes li nam reci par reci o njemu. Ko ga je nosio, kako je do njega dosao, iz koje je godine, kako je nasao put do tebe...
On sigurno, da moze, imao bi dosta da isprica... :-)
Opss, izvinjavam se... sad vidim da si vec pricao o njemu...
http://www.svetsatova.com/forum/show...21-Zenith-JDŽ
da počeo sam priču u temi o Zenith časovnicima-mislim da mu je tamo mesto, ova tema mi dođe nekako za slikanje:)
Milane,Vladas cestitam obojici,stvarno lepi satovi! Omega mi se posebno svidela,beli cifer i klasican dizajn-neprocenjivo,svaka cast!
Jao, Milane, IWC je :congrats: Svaka čast!
Vladas, ni Omega ne zaostaje...
Čestitke obojici!
Veliki pozz
Ne mogu da verujem da mi je promakla Vladina omega. Odličan sat, prelepa je zaista. :)
gucijan
Skromna, ali lepa kolekcija. :) Omikron mi deluje odlično očuvan a kod Zenitha bih baš voleo da vidim mehanizam.
Pozdrav
Hvala svima, jos jednom!
@gucijan - lepa ti je ova kolekcija. Omikron mi se bas svidja! A Zenith me je podsetio na starog dzepnog Longines-a koji vec neko vreme ne mogu da nadjem :(.
@milan zmaj - totalno si me odusevio satovima danas!!! Ako se secas, pre Obi Vana, avatar mi je bio bas takav Portofino ;). Mislim da sad mozes da se smiris i duze od nove godine :D
milane svaka cast na satovima svaki na svoj nacin je lep ali iwc je iwc.ukrade mi onaj svaba sat.koji sat jel doksu.ma kakvu doksu safhauzen bre. stvarno extra sat nek te sluzi sto godina.
Milanče :congrats::congrats::congrats::congrats:
Konačno, e sada barem do Božića izdrži ako ne do Nove gogine!:top:
@gucijan, odlična kolekcija!
Hvala svima. Za Omikron mogu da kažem da je nov, bio je dva puta po pola sata na mojoj ruci. Inače je to sat na navijanje i da ima datum češće bih ga nosio. Zenith ću pokušati da otvorim ali sa čime ne bih da ga izgrebem-inače nije otvaran poslednjih 25 godina koliko je kod mene niti čišćen ili slično-nije bilo potrebe.
I ja Vam se zahvaljujem. I Izdrzacu vise nego do Bozica :)
Drustvo, lepi satovi :). Svaka cast.
@vladas - Ova omega ostavlja bez daha - prava direktorska :)
@milan zmaj - kao i iwc :). Inace, verujem i ja da ces izdrzati duze od Bozica. Katolickog. Al' duze od pravoslavnog ne verujem :P
Cestitke i vladasu i milanu ! :congrats:
sva tri sata su fenomenalna, tri razlicita stila ali svaki je sjajan na svoj nacin!
u zdravlju ih nosili!
@ gucijan
vrlo fina kolekcija, zenith je :top:
@milan zmaj - pridruzujem se i ja cestitkama na prinovama! iwc je savrsen, bruka, extra, brate! balavim nad tim iwc-om i vladinom omegom celo jutro! :D
@vladas
Svaka čast - prelijep sat!
@milan zmaj
Čestitke i tebi!
Mašala!!!
Kako sam i obecao za joleta i drustvo IWC a posle Fortis ili ce mi drug Vladas postaviti neke slike jer su satovi isli kod njega na expertizu :)
Prilog 3868Prilog 3869Prilog 3870