re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Milane :questionmark:
Kupio si El-a :questionmark:
Taj sat vredi imati ali ne dan-dva vec sacuvati za unuke i praunuke !
Ne mogu da verujem, imas novca za TAKVE satove, a nemas za pristojni fotoaparat..... :hmmmm:
Treba da se stidis :o Sad je i El u magli.......
jako lijep sat.
rustikalan, robusan, moćan, sportski, i poseban. Sve u jednom.
:adore: Strasan sat,nista nisi pogresio sto si ga uzeo :no: :dance3:
Naravno ako vec volis ovog Ruskog proizvodjaca :lol:
Sta da ti kazem osim u zdravlju da ga nosis i konacno shvati da je ovo sat koji se cuva celog zivota! :top:
TAKVE...ej dragi sad je samo El
hmmm
dao sam se u trazenje i ne znam bre koji foto da uzmem jeftin :)) a da je strava..
znao sam da ces to da napises i sam sam napisao u magli....
u utorak extra kvalitet slika....
uzgred hvala Vam...eto trazio sat za daj Boze sina,ako ne onda za vec cu da smislim
Mare....onaj IWC nije bio za dete...Chopard jeste...ali kad je ovo naletelo...letelo je za to..za sva vremena..
Hehehe, opet, ode predjasni gral...:) El primero je extra, ja licno bi izabrao samo drugi neki model, Rainbow npr. No ako se tebi dopada...u zdravlju da ga nosis do sledeceg ;)
a joj, šta da ti objasnim već me pobrisalo :)
Angel II ima u potpisu nešto na što se ovo odnosilo. Scena kada malom Bruce Willisu u filmu "Pakleni Šund", zlatni sat predaje u ruke Cristopher Walken, ratni drug njegovog oca, i kaže mu da je taj sat nosio njegov djed, a njegov tata ga je uspio sačuvati za njega čak i u japanskom logoru noseći sat skriven u guzici.
sat za sve generacije.
:) Malo OT
Čestitke! A kad nabaviš fotoaparat da nas častiš slikama ili da doneseš na sledeći susret
:beer:
bolje je da cutim...
ok,razumem poentu i foru..
ali ajde bre gde pises to ovako ovde pa ovde ima i zena :)
@panonski - OK, sad je malo razjasnjeno. Definitivno off topic - ali jako dobar off topic :congrats:. Scena sa primopredjom sata i opisom kako je sat cuvan - legendarno!
EDIT:
Milane - svaka cast na satu... Znas da nisam ljubitelj DEFY-ja (osim Motorole DEFY ;)), ali ElPrimero je definitivno sjajan sat.