re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Citat:
nikola0406 kaže:
Hehehe, opet, ode predjasni gral...:) El primero je extra, ja licno bi izabrao samo drugi neki model, Rainbow npr. No ako se tebi dopada...u zdravlju da ga nosis do sledeceg ;)
hehehehe hvala ti Nikola, i meni se licno svidjao mozda neki..open.. drugi EL ali ovaj je naleteo ali i ovaj mi se svideo...i naravno da mi se svideo, sigurno ga ne bi uzeo da bi se ovde pohvalio Vama a i morao sam jer je bas odradjen mehanizam unutra...i jos jednom za zdravlje ti hvala. Moracu da ga nosim duze jel mozda nece biti sledeceg.
poz
El....Elegantno,nema sta....covek ima stila,a bogme i para,a vala i zasluzio si,svaka cast!!!
au to je sat.cestitam sa srecom da ga nosis.
Drugari, molim vas da off topic komentare pisete u temi za to predvidjenoj.
Sve off topic poruke bice brisane.
Hvala!
Milane cestitam ti na novom satu! U zdravlju da te sluzi i da se malo duze zadrzi na tvojoj ruci ;)
Citat:
tolarbo kaže:
Milane cestitam ti na novom satu! U zdravlju da te sluzi i da se malo duze zadrzi na tvojoj ruci ;)
sta vam je s ovim da se duze zadrzi na mojoj ruci???
ne razumem:banghead::)
To Zmaju legendo,ali ceka tebe rolex kad tad,videces.
Milane, mislim da si pogresio u vezi IWC-a, bio je to jako lep sat.......
Kad bi bilo mogucnosti i novca, El i Aqua cine lep komplet, cak i kombinacija boja brojcanika je bila super. Beli El za vecinu formalnih prilika i plavi Aqua za sve neformalno. :yes4:
Citat:
d1d kaže:
Milane, mislim da si pogresio u vezi IWC-a, bio je to jako lep sat.......
Kad bi bilo mogucnosti i novca, El i Aqua cine lep komplet, cak i kombinacija boja brojcanika je bila super. Beli El za vecinu formalnih prilika i plavi Aqua za sve neformalno. :yes4:
Ma mije nista pogresio,sad ce da menja Zenith za Top Gun-a! :laugh:
E tu ce da pogresi... :thumpdown: :yes4: