Re: Koji sat nosite danas?
Citat:
ANGEL II kaže:
rose101 i jagodinac, odlični su vam satovi, prelepog izgleda!
Čestitam, sestrića.
mislim da je jagoda nbg, mozda nije iz Jagodine:lol:
inace satovi su odlicni
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo jednog novog komada... Roamer Searock... Odlepio sam za plavom sekundarom. Zaslužuje novi par cipela i već vidim da će biti novi favorit za "elegantniju" varijantu...
Prilog 6235Prilog 6238
Veoma lep searock. Isti takav sam nedavno merkao na Limundu, možda upravo taj primerak, ali sam ipak odustao. Čestitke i da ga dugo nosiš.
@Koska 23
Super je.
Čini mi se da bi neka ''veselija''narukvica bolje legla.
Citat:
VLADAN P kaže:
@Koska 23
Super je.
Čini mi se da bi neka ''veselija''narukvica bolje legla.
Hvala. Ne znam šta podrazumevaš pod "veselijom" narukvicom, ali na njega će ići neki gušter ili krokodil, u svakom slučaju nešto "elegantnije"...
Citat:
Neša kaže:
Veoma lep searock. Isti takav sam nedavno merkao na Limundu, možda upravo taj primerak, ali sam ipak odustao. Čestitke i da ga dugo nosiš.
Hvala što si odustao. :) Mislim da sam odlično prošao sa njim... Sasvim je solidno očuvan...
Citat:
crane kaže:
mislim da je jagoda nbg, mozda nije iz Jagodine:lol:
mislim da si u pravu :)
Citat:
Koska23 kaže:
Hvala. Ne znam šta podrazumevaš pod "veselijom" narukvicom, ali na njega će ići neki gušter ili krokodil, u svakom slučaju nešto "elegantnije"...
He,he...ne znam ni ja.Samo,ta na slici mi je previše obična.Ta plava sekundara me vuče na neku hrabriju varijantu.
Koska, probaj sa plavim Kuki (Ajkula) kaišem!:yes4:
Citat:
Koska23 kaže:
Evo jednog novog komada... Roamer Searock... Odlepio sam za plavom sekundarom. Zaslužuje novi par cipela i već vidim da će biti novi favorit za "elegantniju" varijantu...
Prilog 6235Prilog 6238
Lep Roamer, a plava sekundara je jako lep detalj! Ja sam svoj Searock odneo kod Milovana istog dana kada si ti podigao ovaj, i trebalo je da mu vidis "otkud-sad-odjednom-svima-roameri" facu: "Pa, sad je vas drug podigao isti takav...!" Nacisto zbunismo coveka... :)
re: Fotografije satova iz vase kolekcije!