Re: Koji sat nosite danas?
BUUUM, Baume & Mercier Capeland S 8124
http://i52.tinypic.com/3312lpi.jpg
Citat:
Nikle kaže:
Ovaj Hamilton je mnogo ozbiljna firma,odusevljen sam satom.Nisam verovao da prave ovakve satove dok nisam prvi put video uzivo ovaj sat.Jedna od boljih celicnih narukvica koje sam ikada video.Angel ga je cuvao kao oci u glavi pre nego sto mi ga je prodao.Izgleda da Hamilton ima fenomenalan odnos cena/izgled/kvalitet medju svajcarcima.
Po meni za uloženi novac najviše dobijaš na celosnom kvalitetu samo kod Hamiltona, nikako ne kod Fortisa. Čak što više pojedini Hamiltoni su pristupačniji od Fortis satova ali kvalitet je je daleko bolji.
angel cestitke za novi sat prelep je:congrats:
Citat:
vladas kaže:
@d1d - bitno je da ostaje u "familiji" ;)
Tako je najbolji, samo deo našeg čarobnog kruga, drugi to ne zaslužuju toliko! :lol:
Citat:
Nikle kaže:
Heuer uzimam sigurno ako covek bude hteo da mi ga proda,ali nemam toliko para u ovom trenutku.
Nikle, jel postoji mogućnost da makar uslikaš Heuer-a i postaviš ih u temi namenjenoj tom satu? :)
Pridružujem se čestitkama :congrats:
re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
prelepa eterna bas lep sat.
svaka cast na buuuuuumuuuu prelep
kako li ovako sija :)))
sijas u mraku.nek ga nosis ti sad vise nego ja :)
Citat:
milan zmaj kaže:
svaka cast na buuuuuumuuuu prelep
kako li ovako sija :)))
sijas u mraku.nek ga nosis ti sad vise nego ja :)
Koji moj sat nije sijao? Odras, svetla i pomalo bilo koja krpica!:happy: kada si ti nosio ovaj sat?
Citat:
Neša kaže:
Pridružujem se čestitkama :congrats:
Citat:
bt321 kaže:
angel cestitke za novi sat prelep je:congrats:
Hvala vam, još biram sat za sebe, posle Orisa nikako ni jedan da me pridobije! Mada verujem da će to biti ovaj!:lol:
bdw ja sam sat postavio u temi Koji sat nosite danas? Ne bi je ovde postavljao posle one prelepe Eterne, a i Hamiltona!