Glashütte
Prilog 1588Prilog 1589Prilog 1590
Printable View
Prilog 1659Prilog 1660Prilog 1661
Najnoviji i najlepsi clan moje male kolekcije.Zapanjen sam ovim satom,sto se mene tice bolji sat od ovog mi verovatno nikada nece trebati.Slike mehanizma su sa interneta a slika sata je moja.Slikacu ga na ruci danas, sutra pa cu postaviti,kao i slike ostalih satova,pozdrav.Sat mi zadnjih 5 dana zuri 2 sekunde ukupno,prezadovoljan sam.
@Nikle...
Čestitam ti na satu, stvarno je odličan...:)
Da vam predstavim novog clana kolekcije... :)
Prilog 1662
Jos da nabavim onu cudotvornu krpicu za poliranje, i neki lep kais, i bice skroz kao nov. Cini mi se da zuri oko 30 sec dnevno, ali juce sam ga kupio pa nisam merio... u svakom slucaju ce pasti ciscenje i servis.
Inace ne volim bas zlatne satove, ali posto sam ga platio 250 dinara, mislim da nema mesta izvoljevanju. :)
Poz!
Zanimljiv sat. Imam isti takav.
Prilog 1665
rus_pa, svaka cast, imas zaista lepu kolekciju ruskih satova! znas li mozda, okvirno, kada je prozveden ovaj model?
nabavio sam u poslednjih mesec-dva nekoliko lepih 'rusa', pa cu okaciti slicice u temi o ruskim satovima, samo da nadjem malo vremena...
poz!
Cortebert.
Jutros nabavljen.
Prilog 1675Prilog 1676
Rus, ako nije tajna, koliko si platio ovog Corteberta i onu Amphibiu iz teme o ruskim satovima?
Ja sam danas naleteo na, mislim, isti model Corteberta, bez narukvice (mislim da ni ova na tvom satu nije originalna, mada nije ni bitno), ali u nesto losijem stanju, i covek mi je trazio 3.000 pa mi izgledalo mnogo.
Ali sam zato pazario jedan lep i vrlo ocuvan Poljot. :man_in_love:
Pozdrav!
Cortebert 400, ampfibia 300.
uf, gde to, ako nije top secret? pretpostavljam pancevacki buvljak? :) na ovom novobeogradskom nema skoro nista, ili ima ono gore, skupo...
poz!