Ovaj predlog upućujem najviše Vladanu Stevanoviću, administratoru i vlasniku sajta, jer sam za sve vas ostale siguran da će biti prihvaćen.
Naime, da bi unapredili i podigli kvalitet fotografija koje neprekidno stižu u ovu dobro zamišljenu temu, predlažem kontinuirani, interni foto konkurs, npr. na mesečnom ili kvartalnom nivou, koji bi uvek na kraju rezultirao proglašenjem najbolje i najoriginalnije prispele fotografije i dodeljivanju autoru prigodne nagrade! Po meni, najbolja nagrada bila bi sama pobednička fotografija odštampana na kvalitetnom materijalu u dogovorenom formatu.
(Mislim da Vladanu neće biti teško da pronađe neki od digitalnih studija ili foto radnji koji bi trajno sponzorisali konkurs, a za uzvrat imali recimo svoj reklamni baner na sajtu).
Prednosti ovakvog konkursa su višestruke: autori bi počeli daleko pomnije da smišljaju kontekst snimanja fotke i trudili bi se da one budu što kvalitetnije. Uvođenje malo takmičarskog duha samo bi doprinelo atmosferi na sajtu, a skromnost nagrade i to što smo svi ovde prvenstveno ljubitelji satova a ne fotografi, ne bi, po mom mišljenju, dovelo do nepriličnih radnji kakvih bude ponekad na fotosajtovima. Mi bi više uživali u fotografijama, a i samo glasanje, (lajkovanje), bi nas na poseban način još više vezalo za temu.
Ako ideja prođe kod Vladana, lako ćemo doći do definisanja forme takmičenja!
Registracija
Help

40Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

) 
Bookmarks sajtovi