Poslednja ispravka: sector77 (9.5.2012. u 19:52)
Kratko cu, ti i d1d imate najlepse longinese po meniU zdravlju da ga nosite obojica
![]()
Prelep sat...svaka cast na izboru!![]()
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
nemam zborovi![]()
Čestitke i od mene! A fotke sa ružom - COOL!![]()
nadziveo tebe i nasledio ga tebi neko jakoooo drag.....
a ti nama ziveo 100 god...
prelep je
next year at this time I'll be a millionaire
hvala svima na lijepim komentarima i nadam se da cu ga dugo i u zdravlju nosit![]()
I ja ti to zelim, i da te uveseljava uvak kada ti je na ruci. Inace ovo je po meni najbolji izbor i sigurno najpopularniji sat u svojoj klasi.
Zaista je prelep! Na prvi pogled mi se učinilo da si se zeznuo kada si napisao da je ovo diver! A onda vidim da je to unutrašnja rotirajuća korona. Prosto neverovatan spoj diver-a, pilotskog i klasično elegantnog sata, ili to samo ja tripujem?! Šta kažete? Ne znam ništa o ovom lepotanu niti o njegovoj istoriji, (zato daj tekst što pre), ali imam utisak da je malo kojem uspelo da u sebi objedini sve te osobine. Pri tom, ima i retro šmek satova iz ll svetskog rata! Moram priznati da me je malo koji sat u zadnje vreme ovako oborio s nogu! U zdravlju i sreći da ga nosiš dugo i ti i tvoji potomci!![]()
Poslednja ispravka: umbra (10.5.2012. u 7:50)
...požuri polako...
evo malo povjesti o ovom satu ,LONGINES legend diver no date pripada kolekciji heritage, to je kolekcija koja radi obnovljene stare modele longines satova longines je ranih 50 radio instrumente za razne stvari a medju njima i mjerne uredjaje za podmornice, tako je mislim 1953 napravio podmornicu Trieste i u njoj postavio svoje mjerne instrumente, vidjevsi da mogu radit kvalitetne mjerne instrumente za podmornice 1960 su dosli na ideju napravit prvi ronilacki longines sat za ronilačke entuzijaste.... ovo je malo redizajniran model a poslije njega postoji model sa datumom koji je izasao prije 2ili 3 , godine ako se ne varam , vecina ljubitelja ovog sata preferira verziju bez datuma zato sto je originalnijeg izgleda , ako grijesim molim da me netko ispravi ili jos ponesto doda. nadam se da sam malo pomogao u shvacanju povijesti sata. evo jedna moja slika sa tekstom iz longines knjizice , hvala puno na lijepom komentaru![]()
Bookmarks sajtovi