+1 za GMT![]()
+1 za GMT![]()
Dobar dan postovani clanovi. Stigla mi je 5-ica i malo je reci da sam odusevljen. Iako je manjih dimenzija, prelijepa je!!!
E sad da vas pitam, gde mogu naci tkzv. sat Sceleton, skromnijeg brenda, samo da nije neka astronomska cifra u pitanju. Hvala vam unaprijed.
Poslednja ispravka: RUS (4.11.2015. u 13:39)
Odlicno, kad stignes stavi koju fotku u ovu temu
Prinove u kolekciji
Od jeftinijih skeleton satova pogledaj Orient. Oni imaju nekoliko zanimljivih modela i stvarno su kvalitetni satovi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Postavio bih sliku sata, ali ne umijem. :-(
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pozdrav ljudi! Ovako, vec neko vreme zelim da kupim malo "skuplji" sat ali moram priznati da sam totalni amater po tom pitanju, mislim sto se tice mehanizama i kvaliteta izrade. Orjentisem se po skupoci i brendu, i naravno izgledu samog sata! Znaci pitao bih sve da mi pomognu malo nekim savjetom i sugestijom, sve prihvatam ! Moj favorit je Tag heuer, a svidja mi se i Longines,Rado- takodje, mada mi je malo preelegantan. Sad ovo sve sam naveo zbog pitanja, da li je bolje platiti sat iz ove klase 1500-1700 evra s obzirom da je njima malte ne to pocetna cena ili neki "jeftiniji"
sat koji je top u svojoj klasi tipa Tissot ili Certina...i kosta skoro duplo jeftinije?
Pozdrav, napisite mi par prodavnica satova u Velikoj Britaniji
Ovisi koje marke te zanimaju i koliko ti je bitno da ih probaš. Ja sdam se npr. zderao što argos, koji je tamo neki lanac robnih kuća, dostavljaju samo u UK, a cinilo mi se da su fine cijene za Seiko, Citizen i sl. Koliko sam ja shvatio, imaju i prodajna mjesta gdje mozes otici, probati i kupiti, a mogu ti i dostaviti (procitaj malo sa stranice).
Ako ti ima netko za zaprimiti, dobra opcija je i Amazon, narocito kad krenu popusti i rasprodaje oko nove godine i sl.
Ima jos par online trgovina. kazem, ovisi koji te rang satova zanima. Ima i watchshop, i nigel o'hara...
Cheap Deals on Jewellery & Watches | Go Argos
Designer Watches - Official UK Stockist - Nigel O'Hara�
WATCH SHOP.com� - UK's No.1 for Watches Online
@marfa
Najbolje da postavis konkretne modele, lakse je tada dati odgovor.
Ja obozavam ovaj Longi GMT ali Tag GMT mmmmm
Slatke muke imas
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi