Imam swatch irony automatic je ali zakacio sam sraf za navijanje i otpao je, sat radi ali bih zeleo da pitam kome da se obratim i da li postoji mogucnost popravke, najlepse hvala!
Imam swatch irony automatic je ali zakacio sam sraf za navijanje i otpao je, sat radi ali bih zeleo da pitam kome da se obratim i da li postoji mogucnost popravke, najlepse hvala!
Dobro nam došao nikolar87!
Baš šteta za oštećenje sata!Krunica je otpala, jel to? Jel kod tebe krunica (pronašao si je) ili je otpala i ne možeš je naći?
Nema druge, pravac servis satova! Evo spiska servisera po gradovima - Servisi.
Veliki pozdrav!![]()
Da krunica je u pitanju, nasao sam je, malo sam se opteretio jer mi se to desilo 1 dana odmora, a uplasilo me to sto mahom ljudi pricaju da swatch satovi se ne servisiraju, kad se jednom sklope to je to, u ponedeljak sam u Nisu pa se nadam da cu naci strucnjaka koji ce uspeti da moj problem resi.... puno Vam hvala!
To o swatchu je malo duža priča, ali o tom potom. Pogledaj kod običnog časovničara u Nišu, pa ako bude problema, napiši tačnu oznaku modela i uslikaj sat u visokoj rezoluciji i postavi ga ovde.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ok, pokusacu, javicu u svakom slucaju, a po vasem misljenju kakve su sanse? Zakacicu u ponedeljak sliku pozdrav!
Izuzetno je nezgodno davati prognoze na neviđeno, ali, s druge strane, krunica obično nije problem.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ja da javim, sat sam poslao swatch servisu u Knez Mihajlovoj, nadam se da ce biti popravljen...
I sa malim zakasnjenjem obavestavam je sat popravljen kostalo me je svega 1400din, pohvale za Swath servis takodje i za Tokio prodavnicu satova u Nisu, hvala i svim dobrim ljudima na savetima... Srdacan pozdrav!
Vlajo,pa postoje samo 2 puta do mehanizma: preko stakla ili preko poklopca za mehanizam. I Seiko MM300 se otvara preko stakla.
Bookmarks sajtovi