-
Lična iskustva - SENSE
Pozdrav svim clanovima i `kibicerima` koji povremeno prate rad ovog foruma. Kao nov na forumu mozda sam omasio podforum za ovaj psot ali moderatoiri neka koriguju. Prateci forum sam se odusevio na blic sa Seko orange monster-om i posto sam bio u prilici resih i da ga kupim.Sve pohvale koje sam citao su NA MESTU, sat je savrsen :congrats:! Da ne omasim temu osvrnuo bih se i na ljude u firmi SENSE gde sam i kupio sat, maksimalno su ljubazni i sa voljom da pomognu. Obratio sam im se za zeljom da kupim jos jedan sat iz njihove ponude uz molbu da li postoji mogucnost dodatnog pousta, ikao je taj drugi sat vec na popustu. U toku dana mi je odgovoreno pozitivno i obavestili su me da mogu sat da preuzmem na nacin kako mi odgovara! Mislim da vece reklae od ovoga ne treba :adore:!!! Preporuka i savet svima koji zele da kupe sat da posete SENSE! Pozdrav
-
re: Lična iskustva - SENSE
Da, ima nas jos sa takvim SENSE iskustvima !
Slobodno trazite popust na popust !
-
I ja sam imao pozitivna iskustva s'njima. Iskreno izvršio sam jednu kupovinu i nisam tražio popust, ali je sve bilo krajnje korekno, brzo, efikasno. Poz.
-
Izgleda da sam ja jedini covek na forumu koji nije trazio popust kod njih :banghead::lol:
-
I ja sam uzeo kod njih jedno 5-6 satova, i sve je bilo ok.
-
Aj' da i ja iznesem svoje iskustvo sa njima.
Početkom novembra sam poželeo da kupim kod njih jedan Casio (stariji model,posebna boja cifera) koji nisu imali na stanju.
Tada su mi rekli da sledeća isporuka stiže posle 1. januara i da će ga poručiti i javiti mi kada dođe.
Zaista,sredinom januara su me zvali i obavestili da je sat stigao.
Iako to smatram normalnom poslovnom politikom,ipak je krajnje neuobičajeno da se neko (u zemlji Srbiji) seti narudžbine od pre dva meseca.
Sasvim je druga stvar što sam dan pre njihovog poziva kupio Seiko. :)
-
Kupio jedan sat (Monster) od njih i sve je bilo ok, osim sto u njihovom servisu nisu znali da skrate narukvicu. Drugi put sam hteo da kupim G-Shock 5600 i nisu ga imali na stanju. Rekli su da stize za 20-ak dana i da ce da mi jave. Za razliku od Vladanovog iskustva, nikad nisu javili da li je stigao.
-
Citat:
Serb kaže:
Izgleda da sam ja jedini covek na forumu koji nije trazio popust kod njih :banghead::lol:
nisi, ja sam kupio bar 5 satova kod njih (sto sebi, sto drugima) i nisam se setio ni jedanput da trazim popust!
-
4 puta sam narucio satove preko njih za prijatelje i sve je bilo u najboljem redu.Nisu samo jako profesionalni,vec i jako divni ljudi.
Nikad necu stedeti reci hvale za njih.
-
Ja nisam kupovao u Sense-u za sebe, mada sam ih dva puta mail-om kontaktirao vezano za jedan model seika i jedan model citizena...odgovore na mail-ove nikada nisam dobio. Dva puta sam posredovao u kupovini, narucio sat na tudju adresu i sve je prošlo u najboljem redu.
-
Poseta servisu je protekla kao i u prodavnici, opustena i domacinska atmosvera. Ljubazan gospodin me je u kratkim crtama uputio na eventualno +/- odstupanje u nekom periodu uhodavanj /razrade/ sata. Mislim da bi i drugi, ne samo iz ove branse, trebali da slede njihov nacin rada. Iz komentara se vidi da moje iskustvo nije usamljen primer vec praksa. I da napomenem da je do saradnje sa firmom SENSE doslo zbog NORMALNE cene. Zaista ne mislim da se zbog ustede od par $ vredi mlatiti po znanim i manje znanim online prodavicama. Jos jednom BRAVO SENSE :congrats:
-
Ja sam 2x kupio sat kod njih (za poklon), i uvek je sve bilo OK.
Popust nisam trazio, ali cene su ionako bile sasvim korektne.
Dakle, sve najbolje o njima.
-
Da li se sama posiljka placa ili je to uracunato u cenu?
-
Treba da je besplatno, evo sto pise na njihovom sajtu:
Citat:
Usluga dostave na bilo koju adresu u Srbiji košta 220din, a za porudžbine vrednosti preko 4000din dostava je besplatna.
Kupovao sam od njih vise puta, ali uvek sam licno isao do radnje.
-
RUS mislim da je to bolja ideja.Medjutim,vidim da u Bg nemaju Seiko.
-
Odakle si ti, jel si ti iz BG?
Posto ako jesi, oni mogu da dostave odredjeni model u radnji u BG, pa ti odes i probas ga(ovo sam licno isprobao).
-
Do 4000 kupac placa dostavu,a preko oni,meni je juce stigao Casio MRW-200H-1E,sat kosta 2700,placen je 2950 sa isporukom,posle narudzbe te okrenu da je potvrde,a kao sto Rus kaze,ako ih okrenes i zamolis da odnesu sat u radnju uradice i to,sve u svemu jako profesionalno sa njihove strane,sve najbolje preporuke za njih od mene.
-
Ja sam iz Bg.Znam da ima jedna radnja u Knezu
-
Da, ima u knezu.
Okrenes ih telefonom i vidis da li imaju odredjeni model na stanju, i ako imaju da posalju u tu radnju. Posle ti odes tamo i vidis.
-
Tako bi mi vise odgovaralo.Bolje na licu mesta da pogledam i vidim da li mi odg.Nadam se da nece da prave problem, jer se tamo prodaju samo Casio-vi.
-
Nece sigurno da prave problem. :)
-
Kao i sto si rekao.Ostalo sutra da mi jave i ako bude imalo donose u radnju.:)
-
Cena satova na Sense
Pozdrav! Hteo sam da pitam da li neko od clanova foruma ima iskustva sa online prodavnicom Sense? Gledao sam neke Citizen satove koji su snizeni za 50 posto, da li je to uopste tacno? Evo tipicnog primera: Citizen JR3159-29E
I ne samo ovaj model vec i gomila drugih... Na primer ovaj Citizen JN0004-51E kada sam pitao Bomar za cenu rekli su mi da se ovaj sat pravi za britansko ili americko trziste, zaboravio sam... Ako neko nesto zna po pitanju ovoga neka pise... Hvala!
-
Re: Cena satova na Sense
Generalno su ok, narocito za nase uslove. Problem moze da bude sto nemaju sve satove koji su na sajtu na lageru tako da najbolje da pozoves pa pitas.
-
Hvala. Sto se tice ovog drugog modela Citizena da li je on stvarno pravljen za britansko trziste ili?
-
Slažem se sa Tihom. Cene su im dosta povoljne, za naše uslove pogotovo.
-
Moja iskustva, kao i iskustva gomile ljudi koje poznajem je odlicno.
A ono za trziste, iskreno ne razumem pitanje. Ne znam zasto je to uopste bitno. Ako je sat originalan(a kod njih jeste) i ima dobru cenu, iskreno me bas briga da li je za trziste britanije, amerike ili madagaskara, posto za koje god da je trziste kvalitet je isti.
-
^Mozda ako sat ima opciju radio-kontrole pa je vezan za odredjeni odasiljac ali, barem koliko mogu da vidim iz specifikacija, to ovde nije slucaj. Moze da bude problem i ovlasceni servis ako ne moze (ili zeli) da nabavi odredjeni deo mada za satove izvan garantnog roka je usluga obicno nesto bolja posto to naplacuju. Licno mislim da je bolje izbegavati vecinu ovlascenih servisa kod nas ali to je za neku drugu temu.
-
Da, ima veze kad su u pitanju satovi koji imaju mogucnost sinhronizacije samo sa jednim prijemniko, ali u poslednje vreme skoro svi satovi se sinhronizuju preko nekoliko prijemnika(ima naravno i po neki izuzetak).
A sto se tice ovlascenih servisa, slazem se u potpunosti, nema nista od toga.
-
http://www.satovi-online.com/
Dali je ovaj gore navedeni sajt pouzdan za kupovinu? hvala unapred :)
-
Re: http://www.satovi-online.com/
Dobro dosao na forum!
Tema je spojena sa vec postojecom. Ujedno tu mozes da procitas iskustva ostalih clanova sa ovom radnjom.
Od mene licno, sve preporuke za njih.
-
i od mene preporuka, ne znam vise broj satova koliko sam kupio kod njih (i ja licno i moji priljatelji na moj savet)
-
Kupio sam i ja, nema greške, samo napred!
-
Brzi i efikasni: naručeno preko sajta u ponedeljak uveče, u sredu popodne na ruci... Sve preporuke :thumbup:
-
Preporuka i od mene,sat je stigao u roku od 24 casa,upakovan kako treba,originalna kutija i sa svim papirima,jos jednom,topla preporuka... :D
-
Vidim da dosta vas kaze da se i na popust trazi popust i da izlaze u susret. Ja sam ih pitao za popust za jedan sat koji je vec na popustu i rekli su mi da ne daju popust na satove koji su vec na popustu :)
-
Nece uvek i za svaki model da daju dodatni popust.
Hoce da ga daju i za modele koji su vec na popustu, ali kao sto rekoh, ne uvek.
U svakom slucaju nista ne skodi pitati.;)
-
Re: Lična iskustva - SENSE
Hm, kako to daju popust... na osnovu cega ?
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
-
Pa zar je bitno kad ga daju:D
-
Ono jes... xD Sta, samo pitate kao na pijaci recimo, "Jel moze to jeftinije" ? :D
Sent from my XT530 using Tapatalk 2