Nisam imao iskustva,ali sam cuo da je cjenkanje moguce i prilikom kupovine mnogo skuljih satova. Odnosno trazenje dodatnog popusta
Printable View
Nisam imao iskustva,ali sam cuo da je cjenkanje moguce i prilikom kupovine mnogo skuljih satova. Odnosno trazenje dodatnog popusta
Ajde neko ko ima iskustva nek napise nesto... jes da nemam para, ali ima vec 3 meseca kako kibicujem nekoliko satova... :D
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
Moje iskustvo:
Sat je na popustu kostao 22900 dinara a ja sam ponudio 20000 dinara i prihvatili su moju ponudu.
Kada sam posle par meseci dao slicnu ponudu za drugi sat nisu prihvatili.
Zakljucak:
Za satove koji se dobro prodaju neces dobiti popust na popust a za one koji su manje trazeni dobices popust na popust ako pogodis pravu cenu.
Srecno !
Sve se to da opisati sa par reči...
Definitivno najbolji on-line domaći prodavac originalnih satova, sa izuzetnim cenama i vrhunskom uslugom !
Što se mene tiče, konkurenciju na našim prostorima jednostavno nemaju.
Samo dobra iskustva s njima! Poručivao sat za poklon bratu, momak doneo na noge, da pogledam, pa ako mi se svidi da kupim. Naravno da sam i kupio jer je sve bilo ok. Cene super, mogućnost dogovora uvek postoji (oko nabavke nekog modela, korekcije cenw...), šta kažu, to i ispune (barem u mom slučaju).
Da i ja pohvalim Sense - pazario sam juce Nighthawk kod njih (nazalost, ne za sebe) i sve je proslo odlicno. Dan ranije sam zvao da pitam imaju li sat u radnji, rekli su da nemaju, ali ce ga sutra doneti; javili su se i pre dogovorenog vremena da kazu da me sat ceka. Ljubazni, profesionalni, predusretljivi, zaista nemam nijednu zamerku!
I ja sam, savetima sa ovog foruma, narucio SEIKO SNN231P2, i za 2 radna dana docekao ga na kucnom pragu :thumbsup:
off
^ dobar sat! :thumbup:
/off
Vrhunska usluga sto se tice ove firme.Zaista sve pohvale.Posebno me je iznenadilo kako je sat bio upakovan.
у задњих месец дана купио сам код њих 3 casio сата( dw-290 себи,lrw-200h-7b жениној сестричини,иначе ђаку-прваку и mrw-200hc-7b2 за жену).све је било како треба,једино би им замерио што не ажурирају сајт правовремено.
^Ovo je inace problem kod svih nasih online prodavnice. Cesto su na sajtu artikli koji su nisu na stanju ili se cak odavno ne proizvode itd.
I ja da ih pohvalim, kupio sam SKX007 kod njih i zadovoljan sam uslugom. Krajem avgusta su ubacili dosta novih satova u ponudu na sajtu.
Da li je neko u skorije vrijeme imao iskustva sa ovom prodavnicom? Ne jednom forumu sam naišao i na negativna iskustva s njima...
Ja imam samo pozitivna iskustva sa njima, svaki put su odrdili sve kako treba.
^ ma da zaheban sam ko kratko cebe [emoji23][emoji23][emoji23]
Na sajtu imaju satove koje kad porucim kazu da ih nemaju na stanju:confused:
U cemu je poenta da se potencijalni kupci obmanjuju
Ako ih mogu nabaviti u razumnom roku onda je to ok.
Teško je imati baš sve modele na ''lageru''.
Ako uopšte ne mogu da ih nabave- onda je u pitanju obmana i nadalje treba prema njima nastupati u tom smislu.
Radnja je jako mala. Jedna jedina, jedan radnik, zato su i cene konkurentne. Iz tog razloga većinu satova nemaju u radnji. Više puta sam tražio razne satove ali nikad nisu imali u radnji ali uredno ga donesu kroz dan dva, pozovu me i ja odem da vidim i probam sat.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
sense je prodavnica koja je pomerila po meni sve granice kad je usluga u pitanju, oni su prema kupcima orijentisani poput amerikanaca, nije sad da su jedini koji prodaju satove u srbiji jer ima i drugih koji su ekstremno korektni prema kupcima, ali ovi su mi najdraži jer sam osvedočio nekoliko slučaja koji nisu bili korektni od strane kupaca i baš mi je bilo baš drago zbog takvih prodavaca
ja se čak ponekad pitam, da li pojedini kupci uopšte zaslužuju takav odnos prodavca, stoga za sensu jedan veliki :adore:
+1, zaista neverovatan odnos prema kupcu. Retkost.
Ma ok ne trazim da sat imaju na stanju ali mi je malo cudno da na sajtu stoji cena sata i kad posaljes upit ispadne da taj sat vise nemaju .Dakle mislim da je bolje izbrisati ga iz ponude , inace za sve ostalo su ok po pitanju cene i roka isporuke.
Velicina radnje i lokacija mi uopste nije bitna niti me to zanima, najbitnija je usluga i tu zaista nemam zamerku covek koji tamo radi je izuzetan u svakom pogledu.Dakle moja preporuka za prodavca.
Verovatno cena stoji zato sto postoji mogucnost nabavke sata po toj ceni. Meni su nabavili jedan casio, a drugaru skx007 po ceni sa sajta. Obojca smo cekali 2, 3 nedelje.
Kupio sam vise od 10 satova kod njih i svaki put su imali sat koji sam trazio. Naravno dan ili dva je po nekad potrebno da ga dostave u radnju ako se tako dogovorimo. Sve pohvale za Sense i naravno momka koji radi u prodavnici.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Većina nas je imala u više navrata pozitivna iskustva sa njima.
Nažalost,više puta im se dašavalo i ovo na šta je ukazao bobansupergenije- da neki sat nemaju i ne mogu da ga nabave a na sajtu i dalje stoji u ponudi.
Dakle,samo malo više truda oko ažururanja ponude i sve je ok.
ja sam baš u ovo vreme kupovao jedan seiko kod njih za prijatelja, odaberem pet modela, po redu, prva četiri nisu imali, peti su imali i njega uzeo, jbg tako je, bilo bi čudno da sve to imaju, kad ni uvoznik nema više od ne znam, dvadeset modela
vi recimo imate ove sajtove tipa jomashop, uhrinstinkt.de ili premiumwatches, svi oni nemaju maltene ništa na stanju ali su u kontaktu sa svim dilerima satova u evropi ili americi i nabave ga za dva dana, vi poručite, oni nazovu dva, tri dilera i ko ima šalje im ga
ali vi želite da oni uklone ono što nemaju na stanju i to je legitimno...ja da sam vlasnik ne bi mi palo na pamet da ažuriram, ne bilo bilo dobro po posao
P.S. moj brat je kupovao longines saint imier chrono, švedski sajt, stigao mu je sat za par dana, garancija potpisana u italiji, pogledam sajt Longinesa, ovlašćeni diler, sat nov u folijama, netaknut, mnogo bolje nego da odete u prodavnicu i dobijete sat iz izloga, zar ne ?