Ja napisah da na zalost nemam mogucnosti da vidim sat uzivo ni jedan ni drugi tako da bi sve moralo da se radi na "slepo" osim ako ne zna lokaciju u KG gde ih ima![]()
Ja napisah da na zalost nemam mogucnosti da vidim sat uzivo ni jedan ni drugi tako da bi sve moralo da se radi na "slepo" osim ako ne zna lokaciju u KG gde ih ima![]()
Kada sam svojevremeno bila u TC Plaza videh da ima Festina satova. Znam da ima radnja na sprat koja prodaje BPM-ove satove, tako da možeš da proveriš... Sigurno imaju i Festinu. Za Seiko u KG nisam sigurna...
Ja iskreno nisam nigde video da pise BPM a bas sam je trazio :/ Samo da kazem da mi je ruka velicine ovog ponosnog vlasnika Seika xD tako da se plasim za ovu velicinu Festine![]()
Idi u TC "Plaza" ako si iz Kg-a.![]()
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ukoliko bi kupovao online ova Seiko 5-ica je na Jomashop-u 55$ valjda je neka akcija u pitanju
Evo i linka
Seiko 5 Black Dial Black Canvas Strap Automatic Mens Watch SNK809K2
Kažem nije zvanična BPM-ova radnja, ali znam prema brendovima koje prodaju da ta radnja od njih uzima satove. Koliko mi se čini prodaje i nakit, ali nemoj me držati za reč. Sigurno je bila na spratu. Toga se 100% sećam.
U prizemlju isto imaš dve radnje sa satovima. Jedna je T-Group-ova radnja, dok druga prodaje satove drugih distributera... Tako mi se čini... Ako me sećanje još dobro služi...
Novi satovi - Svet Satova
Ne zelim da te zbunim,vec samo da ti dam predlog.
Ovog lepotana merkam vec duze vreme.
43 mm mu je precnik,automatski Japanski mehanizam koji je i vise nego pouzdan....J.Springs je preduzece kcerka velikog Seika.
Dakle,ako ti je ova Seiko 5-ca mala a Festina prevelika,moj ti je savet ovaj sat.
Stvarno je prelep.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Nikako mi ne ide u glavu kako par mm moze da pravi veliku razliku![]()
Prebaci u procente.
Festina je 25% veća.
Sad zamisli neki deo svog tela da je veći za 25%
Malo li je?
Realno ovaj Seiko je na dojnjoj granici prihvatljivog a Festina je na gornjoj granici pristojnosti.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi