Hvala Rus,nadam se da hoce.
Hvala Rus,nadam se da hoce.
Bas lep " starac "!!! Čestitam!!!
Čestitke za prinovu, baš ima lep starinski šmek![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala,hvala bratici![]()
Cestitam na prinovi.
Deluje mi odlicno ocuvano, sem ivice stakla koje je cini mi se malo napuklo, ali to su sitnice, da se srediti.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala u pitanju je ogerbotina koja ce ubrzo zaceliti.Inace stvarno je ocuvan odlicno, ali kako ima mehanizam dobar zvuk cudo jedno.
Danas bio do buvljaka i neocekivano se prinovio za 400din. Satovi su dosta dobro ocuvani ali im nece skoditi jos malo glancanja. Prvo da predstavim mog prvog kineza.![]()
Ovaj model je vec predstavljen na forumu od strane kolege Waltera. Sat je u duhu komunizma,dominira naravno veliki vodja Mao Ce koji mase rucicom(ruka je aktivna svo vreme levo-desno) a na sekundari petokraka normalno crvena.Sat je mehanicki ima cak i rubine.Ako me familija vidi sa ovim komunjarskim cudom nadrljao sam
. Sledeci je rus DIAMANT koji mnogo podseca na Slavu.
![]()
Mehanizam je automatik cal.2429(ako ne gresim) sa 27 kamencica.E sad jedino sto sam uspeo da pronadjem je da dolazi iz Celjabinske radionice(Molnija) tako da bi svaka informacija o ovom satu dobro dosla. Umalo zaboravih da iznad krunice se nalazi druker za brzo podesavanje datuma. Sve u svemu dobar obilazak buvljaka........
Bookmarks sajtovi