4Likes
-
3
Post By drjugovic
-
1
Post By drjugovic
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
-
Re: Withings
Baš lepo izgleda. Kakav ti utisak ostavlja sat? Mislim na dodatne funkcije. Ili je još rano za neki utisak?
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Re: Withings
Ima tri verzije, crni, plavi i zeleni. Moj je plavi. Veoma je lep, to si primetio. Baterija drži 30 dana. Zdravstvenih funkcija, prvenstveno za srce, ima još. Primer: EKG meri 24/7. I to kao što se vidi na slici ide linija kao na ekranu kod kardiologa. Međutim može se uraditi kad god hoćeš vanredno merenje, ne znam tačno, ali to merenje je detaljnije. Imam od njih poseban aparat za merenje pritiska. Kupio sam ga odavno i tada sam video da imaju ovaj SmartWatch. Upozorava na pozive i obicne i viber, whatsapp i messenger, ali ne odgovara na njih samo vibrira i na malom ekranu se vidi ime pozivaoca. Takođe daje dolazne poruke koje se mogu čitati na melenom ekranu, naravno ni na njih ne odgovara. Ali zašto bi, jer je ovo zdravstveni SmartWatch. Nisam sve ni opisao. Na primer ima uputstva koje se čitaju na aplikaciji na mobilnom. Baš ima da se čita i člita. Uputstva iz kojih učiš mnogo o zdravlju, prvenstveno srca. Ima sigurno još svega i svačega nisam ni "provalio" sve. Moja preporuka svakom ko ima srčane probleme u vašim porodicama. Još nešto. Sat pokazuje tačno vreme jer je povezan sa mobilnim od koga prima tačno vreme. Međutim kad jednom učita tačno vreme ( na ETF su nas učili da tačno merenje ne postoji već samo sa većom ili manjom greškom) on samostalno radi kao sat tj pokazuje vreme, ali i datum i dan u nedelji, nisam to uslikao a sada se žurim, uveče ću. Tu je i štoperica, alarm, tajmer, ma mnogo funkcija. Ima i klasičnih funkcija za vežbanje. Ako sediš duže upozorava te da se malo krećeš.
Poslednja ispravka: drjugovic (22.12.2025. u 14:09)
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi