Баћушке
Prilog 89879
Prilog 89880
Prilog 89881
Prilog 89882
Prilog 89883
Prilog 89884
Prilog 89885
Prilog 89886
Prilog 89887
Printable View
Bacuske su dobre, ali si ti to vesto ukomponovao na svakoj slici, ai kvalitet slika je odlican. Cestitam!
090 je fabricki matirana (ili satinirana) povrsina ili?
Hvala.
Nije fabrički matirana, naknadno je to urađeno.
Sky, kolekcija ti je lepa, ali su ti fotografije odlicne.
Ideje za pozadine, kvalitet fotki... Stvarno je uzivanje pogledati ih.
Grazie ! :D
sky, je l ti je ovo na ministarki narukvica od seiko sumo modela
i naravno, prelepo je amfibiji legao moj crno-beli kais, ostao mi je samo jedan jos, ostavicu ga za sebe:)
Nije, to je Condor-ova narukvica. Sasvim solidna, pun čelik, malo slabija kopča mada ima i ronilački dodatak. Sve u svemu zadovoljan sam. Eh da je od Suma bio bi i Sumo u blizini :laugh:. Slažem se da se kaiš lepo uklopio.
nisam znao da condor radi i metalne narukvice, pojma nisam imao, gde si je kupio i koliko kosta takva...je imaju neki mesh ili neku gumenu narukvicu
Odgovor na pp.
Није било који дан, није било кaква песма и није било који сат.
Prilog 90706
http://www.youtube.com/watch?v=aDFPhuoqtWw
Prilog 90939
......
Ovo pčele ćeraš sa satovima?
Satovi im odvuku pažnju :). Onda radim na miru :).
Još malo ruskog čelika.
Prilog 91962
Prilog 91964
Prilog 91965
Prilog 91966
Prilog 91967
Prilog 91968
Prilog 91969
Fali samo jedan svajcarski kvarc :lol: Super fotke super satovi:)
Hehehe,prije će pasti metar snijega u Sahari!
Padao je pre par godina! :)
Al nije metar!!!
Pusti to što prepraši malo!:D
Ma pasce ne boj se!
Ili kada se osa okretanja planeta bude vec toliko okrenula da ce Sahara pasti u recimo umerenu oblast (mi cemo tada biti na tropima), ili kada nekom idiotu koji ima vlast nad "dugmicima" ruka malo vise zaigra ... U svakom od ova dva slucaja Sky vise nece biti u prilici da se zanima svajcarskim automaticima, a i nas ce bas zaboleti za gornju tematiku ...
Novi gumeni kaiš na starom Duru pa je red da se ovekoveči. Razmak između ušica je 21 mm što stvara poteškoće prilikom nabavke zamenskog kaiša ili narukvice. Uglavnom, stavljen je kaiš širine 24 mm. Krajeve je časovničar obrusio, moram reći poprilično uredno. Kopča je solidna, ništa manje ništa više od toga, ima duplo kopčanje, tri rupice za mikro podešavanja i nema ronilački dodatak. Ukoliko mikro podešavanja nisu dovoljna, skraćivanje kaiša vrši se sečenjem segmenata. Zahvaljujući novom kaišu ceo sat sada izgleda masivnije. Zadovoljan sam izgledom.
Prilog 92134
Prilog 92135
Prilog 92136
Amfibija je takođe na gumi pa i to da se zabeleži :).
Prilog 92137
Prilog 92138
Prilog 92139
Znaci brusiti ... kako se nisam toga setio :angry: ja se sa skalpelom mucim i nije to to.
Nego jel znas koji je to kais na Casiu? Vec sam ga video na slici i svidja mi se, ali ne znam kako da ga trazim? Jel mek i udoban?
Ne znam ko je proizvođač kaiša. Na samom kaišu ništa ne piše. Inače udoban je, to je u stvari silikon, bar je časovničar tako rekao.
Uci cu ja njemu pre ili kasnije u trag! Super mi je sa tim uzduznim prugama!
Odlično se uklapa i daje satu drugačiji šmek. Odličan potez.
Dobro iskombinirani kaisi i na dvata casovnici. Casioto osobeno e VRV. Ako imas vreme moze edna nokna fotografija od nego ;)
Svi hvale Casio, ali meni se osobno ovaj Rus više sviđa. Pravi diver, masivan i jednostavan.
Hvala svima.
Eeee, Amfibije su posebna priča.
Veberz;...Uci cu ja njemu pre ili kasnije u trag! Super mi je sa tim uzduznim prugama!
Evo mozda ovo pomogne....
Rubber Deployment / Deployant Watchstrap, Waterproof, Military, Vintage and Classic Watchstraps UK
Sky, prelepo izgleda Casio na ovom kaisu :thumbup:
fotografije odlicne!
Odličan ninja squad, Skydrummer-san :beer:
Svaka čast Sky, odličan izbor :thumbup:
Sky, fali jos samo moj modovani....:thumbsup:
Grazie a tutti !
MMario, da znaš da fali, ali prošvercovali bi i Stargate-a :D.
Sky, bravo za fotke "narandjastog" :congrats:
Grazie.
Nije do mene nego je mali fotogeničan.:D
svaka cast za satove a i slike! savrseno si odradio posao! da li se moze znati kakav objektiv je na foticu?